ПСЖ – Ньюкасл. Хто виграє такий важливий матч?

У вівторок, 28 листопада, на стадіоні «Парк де Пренс» відбудеться матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «ПСЖ» — «Ньюкасл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Ньюкасл

ПСЖ

Після чотирьох зіграних матчів парижани посідають друге місце у своєму квартеті, зберігаючи чудові шанси на проходження далі. У нинішній Лізі чемпіонів команда Луїса Енріке виступає нерівно, але в останніх двох турах явно має намір виступити краще і набрати максимум очок.

У ПСЖ попереду останній домашній матч групового етапу, і це дуже важлива обставина, адже обидві перемоги в цьому турнірі команда здобула на своєму стадіоні. Крім того, футболісти парижан, напевно, захочуть взяти реванш у суперників за розгромну поразку в першому турі.

Ньюкасл

Сороки чудово стартували в групі Ліги чемпіонів, зігравши внічию з «Міланом» на виїзді та розгромивши вдома ПСЖ. Але потім сталися дві несподівані поразки від дортмундської "Боруссії", які опустили "Ньюкасл" на останнє місце в турнірній таблиці та суттєво знизили шанси команди на вихід у плей-офф турніру.

У майбутньому матчі англійці задовольняться надзвичайно позитивним результатом і спробують знову засмутити більш іменитого суперника, цього разу на виїзді. «Ньюкаслу» явно не вистачає досвіду гри на такому рівні, команда бере участь відразу в декількох турнірах, але все ж клас футболістів дозволяє її вболівальникам вірити в успіх.

ПСЖ – Ньюкасл

ПСЖ – Ньюкасл: факти

  • У першому турі цієї Ліги чемпіонів «Ньюкасл» вдома переміг ПСЖ з рахунком 4:1;
  • У середньому в дев'яти з десяти матчів за участю ПСЖ цього сезону ставка на Overhead (2,5) 1,75;
  • В середньому в трьох з десяти матчів за участю «Ньюкасла» ставка на «обидві команди заб’ють» 1,72;
  • ПСЖ ще не зіграв внічию в нинішній Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий важливий матч п’ятого туру Ліги чемпіонів: на перемогу ПСЖ можна поставити 1,67, на нічию – 4,10, а на перемогу Ньюкасла - за 5,20. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Не дарма квартет F називали «групою смерті» перед початком поточної Ліги чемпіонів, адже після чотирьох зіграних турів усі команди претендують на вихід у плей-офф. Поєдинок ПСЖ – Ньюкасл дуже важливий у турнірному плані, адже він істотно вплине на розстановку сил перед фінальним туром. Парижани будуть надзвичайно мотивовані взяти реванш у суперника за поразку в першому колі, а «Ньюкасл», який йде на останньому місці, більше не має права на осічку. У цьому випадку логічним видається ставка на «заб’ють обидві команди» за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0