Лаціо проти Селтік. Чи підтвердять римляни статус фаворитів зустрічі?

У вівторок, 28 листопада, на "Стадіо Олімпіко" відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Лаціо" і "Селтіком".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лаціо" проти "Селтік".

«Лаціо»

«Лаціо» після чотирьох зіграних турів римляни посідають друге місце у своєму квартеті: команда набрала 7 очок і відстає від лідера «Атлетіко» на одне очко. Зовсім близько «Фейєнорд», який займає третю позицію і готовий скористатися будь-якою осічкою «Орлів».

У майбутньому домашньому матчі гравців і вболівальників «Лаціо» влаштовуватиме лише переможний результат, який за певних обставин може гарантувати команді вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Це означає, що господарі повинні діяти з позиції сили і грати першими.

"Селтік"

Шотландська команда - аутсайдер групи Е, яка ще не вигравала поточну Лігу чемпіонів і набрала лише одне очко. Шанси поборотися хоча б за третє місце, яке дасть право зіграти в Лізі Європи навесні, у "Селтика" мізерні, але для цього "кельтам" необхідно виграти матч п'ятого туру.

У матчі першого туру «Селтік» зумів дати гідний бій «Лаціо» на своєму стадіоні, але в гостях команда навряд чи матиме багато моментів біля воріт суперника. З іншого боку, гостям просто нічого втрачати; вони зобов'язані йти вперед і шукати свого щастя біля чужих воріт.

Лаціо проти Селтік

Лаціо проти Селтік факти

  • У першому турі групового етапу Ліги чемпіонів «Лаціо» переміг «Селтік» з рахунком 2:1;
  • У всіх трьох матчах між командами в єврокубках ставка була на тотал понад (2,5) 1,75;
  • Також у всіх трьох матчах між суперниками діяла ставка «заб’ють обидві команди» 1,80;
  • Селтік ще не вигравав поточну Лігу чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу Лаціо можна поставити 1,57, на нічию 4,30, і на перемогу Селтік за 6,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий з турнірної точки зору матч у групі Е, в якій три команди після чотирьох турів претендують на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. У разі перемоги в новому матчі «Лаціо» значно полегшить собі життя перед останньою грою, тому буде надзвичайно мотивовано взяти наступні три очки на своєму полі. «Селтік» перебуває у дуже складному становищі та ще не вразив, але це буде останній шанс для гостей поборотися за єврокубки навесні. Цікавим варіантом здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0