Фрайбург – Олімпіакос. Чи дасть ця зустріч хороші результати?

У четвер, 30 листопада, на стадіоні "Шварцвальд" відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи "Фрайбург" – "Олімпіакос".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фрайбург" – "Олімпіакос".

Фрайбург

Фрайбург має дев'ять очок після чотирьох зіграних турів і посідає друге місце в квартеті А, поступаючись лідеру Вест Гему за додатковими показниками. Навіть цього результату цілком може вистачити німецькій команді для виходу в плей-офф Ліги Європи.

Але «Фрайбург» напевно спробує не тільки пройти далі в майбутньому матчі, а й змусить «молотобійців» боротися за перше місце. На своєму стадіоні з домашніми вболівальниками німецька команда грає особливо добре і може перемагати суперників будь-якого рівня та класу.

Олімпіакос

Олімпіакос здобув лише одну перемогу в нинішній Лізі Європи і ще далекий від боротьби за лідерство у своїй групі. Лише перемога в новому матчі дозволить грекам претендувати на одне з перших двох місць, але для цього команді потрібно буде показати свій найкращий футбол.

Якщо «Олімпіакос» посяде третє місце в турнірній таблиці, то навесні він братиме участь у Лізі конференцій і такий результат можна назвати прийнятним для грецької команди. Але поки у команди є шанс у Лізі Європи, вона, ймовірно, буде чіплятися за нього щосили.

Фрайбург – Олімпіакос

Фрайбург – Олімпіакос: факти

  • У матчі першого туру нинішньої Ліги Європи Фрайбург розгромив Олімпіакос з рахунком 3:2;
  • У середньому в дев'яти з десяти матчів за участю Фрайбурга ставка на тотал перевищує (2,5) 1,75;
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю Олімпіакоса ставка на «обидві команди заб'ють» 1,67;
  • Фрайбург ще не зіграв внічию в поточній Лізі Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч наступного раунду Ліги Європи: на перемогу Фрайбурга можна поставити за 1,80, на нічию – за 4,00, а на перемогу Олімпіакоса - за 4,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Турнірні розклади в групі А вказують на те, що в цьому матчі навіть нічия дозволить «Фрайбургу» вийти в плей-офф Ліги Європи. Олімпіакосу, у свою чергу, потрібна лише перемога, щоб зберегти якісь шанси на вихід у наступну стадію турніру. Можливо, гості шукатимуть свої моменти біля воріт суперника, але вирішальну роль у такому матчі може зіграти клас гравців господарів поля. Логічним вибором видається ставка на перемогу Фрайбурга за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0