Вільярреал – Панатінаїкос. Хто отримає три очки, а з ними і місце в плей-офф?

30 листопада в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи зустрінуться команди Вільяреал і Панатінаїкос. Поєдинок прийме Ceramica Arena (Вільяреал).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" – "Панатінаїкос".

Вільяреал

Вільяреал робить перші кроки до подолання кризи; в останніх п'яти зустрічах команді вдалося здобути три перемоги. В останньому матчі Ліги Європи підопічні Марселіно також показали відмінний результат, обігравши на виїзді "Маккабі" з Хайфи - 2:1. Влучні удари Баени та Сорлота принесли перемогу жовтій субмарині. Вільяреал посідає 2-е місце в групі F, набравши 6 очок після 3 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 3:3. У гонці бомбардирів Іспанії лідирує Сорлот, який забив 2 голи.

Наприклад, у «жовтої субмарини» справи йдуть не дуже добре; клуб на виїзді поступився мадридському «Атлетіко» з рахунком 1:3.

Панатінаїкос

Панатінаїкос загалом показує хороший рівень гри; греки програють лише в Лізі Європи, де клуб програє другий матч поспіль. В останній зустрічі Ліги Європи підопічні Івана Йовановича на виїзді поступилися Ренну з рахунком 1:3. Єдиний гол за "конюшини" забив Іоаннідіс. "Панатінаїкос" посідає третє місце в квартеті, набравши 4 очки після 4 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 4:5. Іоаннідіс лідирує в гонці бомбардирів збірної Греції, забив 3 голи.

У чемпіонаті Греції «зелені» виступають краще; в останньому матчі клуб на виїзді переміг Кіфісіас.

Вільярреал – Панатінаїкос

Факти про матч "Вільяреал" - "Панатінаїкос".

  • Обидві команди забили в 6 з останніх 8 матчів сезону Вільярреала 1,64;
  • Загальна кількість забитих голів перевищила 2,5 у 6 з останніх 8 матчів сезону Вільярреала.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать іспанців фаворитами домашнього матчу. Коефіцієнт на перемогу Вільярреала становив 2,02. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,55. Для Панатінаїкос Вікторія котирування зупинилися на 3,40. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вільяреал впевнено проводить матчі в Лізі Європи, команда має чудові шанси на вихід у наступний раунд турніру. «Панатінаїкос» теж непогано виступає в Європі, але все одно не дотягує до рівня команд Франції та Іспанії. На майбутню зустріч впливатиме клас «підводного човна», плюс фактор домашнього стадіону, антилопи гну і бажання взяти реванш за поразку в Греції: перемога Вільярреала – 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0