Брагантіно проти Форталези. Хто перерве серію без перемог у чемпіонаті?

1 грудня в матчі 36-го туру бразильської Серії А на арені «Набі Абі Шедід» (Браганса-Пауліста) зустрінуться «Брагантіно» і «Форталеза».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Брагантіно проти Форталези

Брагантіно

Брагантіно втратив оберти наприкінці сезону, що призвело до серії з чотирьох матчів без перемоги для клубу. В останньому матчі підопічні Педро Кайсінья взагалі провалили, поступившись на виїзді «Інтернасьоналу» з мінімальним рахунком 0:1. "Брагантіно" посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 59 очок, при співвідношенні м'ячів 46:31. Саша лідирує в гонці бомбардирів "Ред Буллс" з 10 голами і двома асистами.

На своїй території команда провела 17 зустрічей, здобувши 10 перемог і п'ять нічиїх, ще в двох випадках поступившись.

Форталеза

Форталеза також не блищить результатами; в останніх 10 матчах клуб взагалі не перемагав, лише тричі зігравши внічию. В останньому матчі команда Хуана Пабло Войводи зуміла закріпити очки, зігравши на своїй території внічию з «Палмейрасом» 2:2. У складі «сталевих триколірних» голи забили Гальхардо та Калебе. Форталеза посідає 12-е місце в турнірній таблиці, набравши 45 очок, при співвідношенні м'ячів 40:42. Кращим бомбардиром клубу є Лукеро, який зумів забити 8 голів.

«Сталеві триколірні» провели 17 зустрічей на виїзді, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї; в решті 10 матчів клуб зазнав поразки.

Брагантіно проти Форталези

Факти Брагантіно проти Форталези

  • Брагантіно не може виграти в останніх 4 матчах чемпіонату Бразилії;
  • Форталеза не виграє в останніх 10 матчах сезону;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Брагантіно в чемпіонаті Бразилії 1,99.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху господарів поля. Коефіцієнт на перемогу Брагантіно становив 1,67. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,71. Котирування Victoria Fortaleza зупинилися на позначці 4,75. Від бразильських команд букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,99, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Брагантіно, наблизившись до першого місця, злякався власної спритності і провалив заключний відрізок сезону. Форталеза провела чудовий сезон з амбіціями в чемпіонаті, але зробила велику ставку на перемогу в Кубку Південної Америки. Команда не змогла взяти трофей, поступившись у фіналі в серії пенальті. Після цієї невдачі команда просто кинула виступи в чемпіонаті, звідси і серія з 10 ігор без перемог. Враховуючи кризу гостей, плюс фактор домашнього поля, думаю, хлопці Кайсінья досягнуть успіху: перемога Брагантіно - 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0