Греміо проти Гояс. Хто перерве серію поразок у чемпіонаті?

1 грудня в рамках 36-го туру бразильської Серії А на «Греміо Арена» (Порту-Алегрі) зійдуться команди «Греміо» і «Гояс».

Наші експертні прогнози та аналіз гри Греміо проти Гояса

Gremio

Gremio проводить свої збори з перемінним успіхом; в останніх 10 зустрічах Серії А клуб здобув п'ять перемог, ще в п'яти випадках поступившись. Підопічні Ренато Гаушо спіткнулися і в останньому матчі на виїзді без жодних шансів поступилися Атлетіко Мінейро 0:3. «Греміо» займає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 59 очок після 35 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 57:53. Суарес лідирує в гонці бомбардирів команди з 14 голами та 10 асистами.

«Мушкетери» провели на своїй території 17 зустрічей, здобувши 12 перемог і дві нічиї, і лише в трьох зустрічах завершилися поразкою.

Goias

Goiás практично втратив шанси зберегти прописку в еліті; в останніх 10 зустрічах клуб здобув дві перемоги і дві нічиї, програвши решту шести зустрічей. Підопічні Гуто Феррейри помилилися в минулому матчі, програвши вдома «Крузейро» з мінімальним рахунком 0:1. Гояс займає 18 місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок, при співвідношенні м'ячів 34:50. Гільєрме лідирує в гонці бомбардирів Парротс із шістьма голами та шістьма асистами.

Команда провела 17 зустрічей на виїзді, здобувши чотири перемоги та чотири нічиї, ще дев'ять разів програвши.

Греміо проти Гояс

Греміо проти Гояс факти

  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Греміо в чемпіонаті Бразилії 1,80;
  • Греміо виграв 6 з останніх 7 домашніх матчів у всіх турнірах проти Гояса
  • Греміо виграв перший тайм і матч у 5 з останніх 7 домашніх матчів у всіх турнірах проти Гояса.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху господарів поля. Котирування успіху Греміо становили 1,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,35. Котирування зупинилися на 6,80 для Вікторії Гояс. Від бразильських команд букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди провалилися в останніх турах, очна зустріч – відмінна можливість перервати смугу невдач. Враховуючи гру господарів у цьому сезоні загалом, і вдома зокрема, плюс погану форму гостей. Думаю, Луїс Суарес і його партнери зможуть взяти три важливі очки і продовжити боротьбу за титул: Греміо перемагає з гандикапом 1(-1) – 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0