Сассуоло проти Роми. Чи перервуть господарі серію без перемог вдома?

3 грудня в рамках 14-го туру італійської Серії А на арені Мапей - Чітта дель Триколоре (Реджо Емілія) поміряються сили Сассуоло і Рома.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сассуоло" проти "Роми".

Сассуоло

Сассуоло грає в середньому темпі, що дозволяє клубу триматися на плаву. В останніх 10 матчах «чорно-зелені» здобули 4 перемоги та 3 нічиї, а також у трьох зустрічах зазнали поразки. Останній матч підопічні Алессіо Діонізі провели добре, зламавши на виїзді опір Емполі 4:3. Точні удари Берарді (дубль), Пінамонті та Енріке принесли перемогу гостям. Сассуоло посідає 14-е місце в чемпіонаті, набравши 15 очок, при коефіцієнті м'ячів 20:24. Берарді лідирує в гонці бомбардирів "чорно-зелених" з 7 голами і двома асистами.

Вдома команда провела 7 зустрічей у Серії А, здобувши 2 перемоги та 2 нічиї, зазнавши 3 поразок від суперників.

Рома

Рома виступає в хорошому темпі, в останніх 10 зустрічах клуб здобув 7 перемог і нічию, зазнавши поразок ще в двох випадках. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Жозе Моурінью теж показали клас, обігравши на своїй території Удінезе з рахунком 3:1. Голи за "жовто-червоних" забили Манчіні, Дібала та Ель-Шаараві. "Рома" займає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко, при співвідношенні м'ячів 25:15. Лідером атаки «Вовчиці» є Лукаку, на рахунку якого 6 голів і асист.

Римляни провели 6 матчів на виїзді, здобувши 1 перемогу та 2 нічиї, також клуб зазнав трьох поразок.

Сассуоло проти Роми

Сассуоло проти Роми факти

  • В останніх 3 матчах Сассуоло в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Сассуоло пропустив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Серії А 2,90.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать гостей. Коефіцієнт на успіх Сассуоло становив 3,45. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Для Вікторії Роми котирування зупинилися на позначці 2,06. Букмекер очікує від білорусів результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Стабільна гра - це не про команди, які будуть грати в цій парі. Сассуоло не може перерости рівень середняка італійського футболу. Рома, у свою чергу, грою на футбольному полі жодним чином не підтвердить свої високі цілі. Причин такого стану речей декілька, головна з яких – фінанси. Сассуоло регулярно продає найкращих гравців, а римляни не можуть дозволити собі підписувати кращих гравців. Що стосується нинішнього сезону, то обидві команди грають результативно, але в обороні не дуже добре. Тому від майбутньої гри очікую голів: тотал більше 3 – 2,33.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0