Удінезе проти Болоньї. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

30 грудня в рамках 18-го туру італійської Серії А на арені «Стадіо Фріулі» (Удіне) зійдуться команди «Удінезе» та «Болонья».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Удінезе» проти «Болоньї».

Удінезе

Удінезе показує дуже скромний результат; у 10 зустрічах команда здобула лише 1 перемогу, 6 разів зіграла внічию та зазнала трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Габріеле Чоффі також не виступили, розділивши на виїзді очки з «Торіно» — 1:1. Гол у складі «маленьких зебр» забив Саррага. "Удінезе" посідає 17-е місце в турнірній таблиці з 14 очками та співвідношенням м'ячів 15:28. Лідером бомбардирської гонки удінівців є Лукка, на рахунку якого 5 голів і асист.

«Чорно-білі» провели на своїй території 8 зустрічей, здобувши 6 нічиїх і зазнавши 2 поразок.

Болонья

Болонья демонструє відмінний результат у цій частині сезону; у 10 матчах клуб здобув 7 перемог, двічі зіграв унічию та зазнав однієї поразки. В останньому матчі підопічні Тьяго Мотти також зіграли непогано, зламавши опір Атланти вдома 1:0. Переможний гол за "червоно-синіх" забив Фергюсон. Болонья піднялася на 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 31 очко, при співвідношенні м'ячів 21:12. У гонці бомбардирів «Грейхаундів» лідирує Зіркзі, який зумів забити 7 голів і віддати 2 асисти.

«Фелсіней» провів 8 виїзних матчів, здобувши 1 перемогу та 6 нічиїх, а також зазнавши однієї поразки.

Удінезе проти Болоньї

Удінезе проти Болоньї факти

  • Болонья не програє в 15 з останніх 16 матчів Серії А;
  • Удінезе не може виграти останні 6 матчів Серії А;
  • Удінезе зіграло внічию 11 із 17 матчів Серії А 3.20.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям. Коефіцієнт на успіх Удінезе становив 3,35. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Котирування Вікторії Болонья зупинилися на позначці 2,28. Букмекер не очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 1.593, «Тотал більше 2.5» з лапками – 2.32. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Удінезе» цього сезону вражає своєю миролюбністю, команда вириває нічиї та програє перемоги на останніх хвилинах матчів. Болонья продовжує дивувати, клуб є головною сенсацією Кальчо цього сезону. Обидві команди рідко програють, але гості перемагають набагато частіше, що дозволяє їм боротися за місце в топ-4 таблиці. Щодо майбутньої гри, то рекомендую зіграти на результат, який лише підтвердить гру команд. Думаю, «зебри» знову зіграють внічию, а гості продовжать безпрограшну серію: нічия – Х – 3,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0