Тоттенхем – Борнмут. Чи вдасться гостям відібрати очки у лондонців?

У неділю, 31 грудня, на стадіоні "Тоттенхем Готспур" відбудеться матч між "Тоттенхемом" і "Борнмутом" у рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Борнмут".

Тоттенхем

Сперс нещодавно здобув чудову серію з трьох перемог поспіль і повернувся в четвірку лідерів турнірної таблиці. Лондонці навряд чи зможуть кинути виклик лідерам у боротьбі за чемпіонський титул, але Тоттенхем явно має намір претендувати на вакантне місце в зоні Ліги чемпіонів у цій кампанії.

У майбутньому турі Чемпіонату Англії, в останній день 2023 року, Шпори спробують порадувати місцевих уболівальників не лише хорошою грою, а й позитивним результатом. Саме Тоттенхем у такому матчі зіграє першим і діятиме з позиції сили.

Борнмут

Багато експертів прогнозували, що Борнмут боротиметься за виживання в нинішньому розіграші Чемпіонату Англії, і команда справді не найкращим чином розпочала цей сезон. Але потім бургундці почали виправлятися, зуміли здобути кілька важливих перемог поспіль і тепер є сильним середняком у чемпіонаті.

Цього сезону «Борнмут» не раз доводив, що готовий грати на рівних і дати гідний бій сильнішим суперникам. У новій зустрічі гості, ймовірно, віддадуть ініціативу господарям, а самі чекатимуть своїх моментів біля воріт суперника після контратак і стандартних дій.

Тоттенхем – Борнмут

Тоттенхем – Борнмут: факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії «Тоттенхем» переміг «Борнмут» з рахунком 3:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2.5) 1.40;
  • Також у трьох з п’яти останніх матчів між суперниками в Прем’єр-лізі ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,49;
  • Тоттенхем виграв три з останніх п'яти матчів проти Борнмута в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч у новому турі чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 1,61, на нічию – 4,59, на перемога Борнмута - за 5,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового раунду чемпіонату Англії, в якому Тоттенхем прийматиме Борнмут, який набрав непогану серію. Ця зустріч точно не буде легкою прогулянкою для лондонців, хоча вони є явними фаворитами майбутнього протистояння. Команда з Бургундії не так добре виступає у виїзних матчах цього сезону, тож їй доведеться показати свій найкращий футбол, щоб претендувати на очки. Ставка на фору 1 (-1,5) за 2,35.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0