Фулхем – Арсенал. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У неділю, 31 грудня, на стадіоні "Крейвен Котедж" відбудеться матч "Фулхем" - "Арсенал" в рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фулхем" – "Арсенал".

Фулхем

Фулхем – міцний середняк у турнірній таблиці Чемпіонату Англії, якому не вистачає зірок з неба, але не бореться за збереження прописки в еліті британського футболу. Команда в останніх турах була дуже нестабільною і поки не змогла знайти свою гру, яка б стабільно приносила їй очки.

Попереду у «Фулхема» важлива зустріч проти одного з лідерів Прем'єр-ліги, в якій «дачникам» потрібно буде показати максимум своїх можливостей, щоб претендувати на хороший результат. Для господарів у цей день справді важливим фактором буде підтримка домашніх уболівальників.

«Арсенал»

«Арсенал» продовжує боротьбу за перше місце в турнірній таблиці Чемпіонату Англії, а «каноніри» справляються зі складним і насиченим графіком. Лондонці по праву займають лідируючу групу команд і цього сезону знову дуже близькі до довгоочікуваного тріумфу.

Для команди Мікеля Артети дуже важливо перемогти суперників слабшого рівня та статусу, адже конкуренти Ліверпуль та Манчестер Сіті можуть скористатися будь-якою осічкою канонірів. Тому в майбутньому матчі «Арсенал» буде налаштований взяти наступні три очки.

Фулхем – Арсенал

Фулхем – Арсенал факти

  • У першому турі цього чемпіонату Англії «Арсенал» і «Фулхем» зіграли внічию з рахунком 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка була на Оверхед (2,5) 1,80;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди 1,89;
  • "Арсенал" виграв три з останніх п'яти матчів проти "Фулхема" в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, дуже відома серед шанувальників англійського футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч у рамках нового туру Прем'єр-ліги: на перемогу «Фулхема» можна поставити 5,40, на нічию — 4,30 і на перемогу Арсеналу за 1,60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще одне лондонське дербі англійської Прем'єр-ліги, в якому Фулхем вдома спробує відібрати очки у Арсенала. «Каноніри» справедливо виглядають кращими напередодні цього протистояння, але господарі на своєму стадіоні, ймовірно, сподіваються порадувати місцевих уболівальників в останній день 2023 року. У «Дачників» точно будуть свої шанси, тому логічною ставку в цьому випадку виглядає «обидві команди заб'ють» за 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0