Реал Мадрид проти Мальорки. Чи справлять острівчани сенсацію?

3 січня в рамках 19-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид) поміряються між собою «Реал» і «Мальорка».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Мальорки".

Реал Мадрид

Реал демонструє хороший рівень гри; команда не знає поразок з 27 вересня, зібравши за цей час серію з 17 зустрічей. В останньому матчі Прімери команда Карло Анчелотті також не втратила обличчя, обігравши на виїзді Алавес з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу для "Лос Бланкос" став Лукас Васкес. Реал займає 1-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 45 очок, при співвідношенні м'ячів 39:11. Беллінгем лідирує в гонці бомбардирів Мадрида з 13 голами та 2 асистами.

«Лос Бланкос» провели на своїй території 8 зустрічей, здобувши 7 перемог і зігравши внічию.

Майорка

Майорка також змогла покращитися; зараз команда не програє вже шість зустрічей поспіль. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Хав'єра Агірре також тріумфували, обігравши на своїй території "Осасуну" з рахунком 3:2. Перемогу остров'янам принесли влучні удари Настасіча, Родрігеса та Райло. «Мальорка» посідає 14-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 18 очок, при коефіцієнті 17:22. Пратс лідирує в гонці бомбардирів Cinnaber з 5 голами та передачею.

На виїзді «острів'яни» провели 9 матчів, здобувши одну перемогу, 3 рази зігравши внічию та зазнавши 5 поразок.

Реал Мадрид проти Мальорки

Реал Мадрид проти Мальорки факти

  • Реал Мадрид не програє в останніх 12 матчах Ла Ліги;
  • Мальорка не програє в останніх 5 матчах Ла Ліги 4.10.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Реала становив 1,22. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,66. Котирування на Victoria Mallorca зупинилися на 13.43. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,80, «Тотал більше 35» з коефіцієнтом 2,04. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Реал», попри всі свої кадрові проблеми, є лідером у «Прикладі». «Мальорка» значно прогресувала наприкінці 2023 року, що допомогло команді відірватися від зони вильоту. Сила мадридської команди полягає в їх балансі та класі виконавців. Айлендерс набирають очки цього сезону завдяки надійній грі в обороні. Що стосується очної зустрічі, то «Лос Бланкос» — природний фаворит, але я не думаю, що гості зазнають серйозної поразки: «Мальорка» не програє більше ніж у 2 голи – фора 2(+2) – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0