Лас-Пальмас проти Барселони. Чи перервуть каталонці смугу невдач на виїзді?

4 січня в матчі 19-го туру іспанської Прімери на стадіоні Гран-Канарія (Лас-Пальмас) зустрінуться Лас-Пальмас і Барселона.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Лас-Пальмас проти Барселони

Лас-Пальмас

Лас-Пальмас виступає в хорошому темпі; у 10 зустрічах команда здобула 6 перемог, 2 нічиї, а також зазнала двох поразок. В останньому матчі Ла Ліги підопічні Хав'єра Гарсіа Пім'енти також помилилися, поступившись на виїзді Атлетіку Більбао з рахунком 0:1. Лас-Пальмас посідає 9-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 25 очок, при співвідношенні м'ячів 15:15. Лідером бомбардирської гонки острів'ян є Кіріан, на рахунку якого три голи та результативна передача.

На своїй території «жовто-сині» провели в Прикладі 8 матчів, здобувши 4 перемоги, 3 нічиї та зазнавши однієї поразки.

Барселона

Барселона демонструє далекі від ідеальних результати – у 10 зустрічах каталонці здобули 4 перемоги, 2 нічиї та зазнали 4 поразок. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Хаві досягли успіху, обігравши вдома Альмерію з рахунком 3:2. Голами у складі синьо-гранатових відзначилися Роберто (дубль) і Рафінья. Барселона посідає 3-е місце в турнірній таблиці з 38 очками та співвідношенням м'ячів 34:21. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів каталонців з 8 голами та 4 асистами.

«Синьо-гранатові» зуміли взяти участь у товариському матчі, поступившись «Америці» з рахунком 2:3.

Лас-Пальмас проти Барселони

Лас-Пальмас проти Барселони факти

  • Тотал був зіграний менше 2,5 в останніх 6 матчах Лас-Пальмаса в ЛаЛізі 2.07.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх каталонців. Коефіцієнт на перемогу Лас-Пальмаса становив 5,72. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,18. Для Барселони Вікторії котирування зупинилися на позначці 1,59. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лас-Пальмас виступає в хорошому темпі, команда діє переконливо, як для дебютанта. Барселона не демонструє притаманну гіганту стабільність, Левандовскі не влаштовує в атаці, плюс потенціал команди знизився через травми. Щодо майбутнього поєдинку, то думаю, що голів буде небагато, господарі добре сушать гру, плюс каталонці зараз явно не в найкращій формі: тотал менше 2,5 – 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0