Барселона – Альмерія. Чи здобудуть гості першу перемогу в чемпіонаті?

20 грудня в матчі 18-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться "Барселона" і "Альмерія". Матч прийме "Олімпіко Арена" (Барселона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" проти "Альмерія".

Барселона

Барселона не зуміла вийти з однієї кризи, поки її не наздогнала інша – зараз каталонці не можуть виграти три зустрічі поспіль. Якщо в Лізі чемпіонів у синьо-гранатових було достатньо резервів для перемоги в групі, то в Ла Лізі справи клубу йдуть не кращим чином. В останньому матчі підопічні Хаві знову втратили очки, зігравши внічию з Валенсією 1:1. Єдиний гол у складі каталонців забив Жоао Фелікс. Барселона посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок, при співвідношенні м'ячів 31:19. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів "блаугранас" з вісьмома голами та трьома асистами.

Вдома клуб провів 9 матчів у рамках Примери, здобувши сім перемог і зазнавши двох поразок.

Альмерія

Альмерія повністю руйнує сезон; на даний момент команда накопичила серію з семи матчів без перемог на внутрішній арені. Щоправда, в останньому матчі Ла Ліги підопічні Гарітано Гайзки зуміли вчепитися за очки, команда на своїй території зіграла внічию 0:0 з Мальоркою. "Альмерія" посідає останнє місце в турнірній таблиці з 5 очками та співвідношенням м'ячів 17:39. У гонці бомбардирів червоно-білих лідирує Аррібас, який зумів забити 5 голів.

На виїзді команда провела 8 зустрічей у рамках Прімери, один раз зігравши внічию та зазнавши семи поразок.

Барселона – Альмерія

Барселона проти Альмерії факти

  • Барселона виграла останні 8 домашніх матчів у всіх турнірах проти Альмерії;
  • Альмерія не виграла в останніх 20 матчах Ла Ліги;
  • Барселона не змогла забити в 6 з останніх 8 домашніх матчів у всіх турнірах проти Альмерії 1.97.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони був 1,15. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 9,54. Для Victoria Almeria котирування зупинилися на 13,70. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 2,05, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 1,79. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона не дуже добре виступила в останніх турах; каталонці дозволили своїм конкурентам лідирувати в чемпіонській боротьбі. Альмерія – головний аутсайдер сезону, навряд чи гостям вдасться уникнути вильоту з Прімери, команда залишається єдиною в Примері без перемог. Враховуючи фактор домашнього поля, різницю в командному та індивідуальному класі команд, я думаю, що каталонці здобудуть впевнену перемогу, піднявши настрій і собі, і своїм уболівальникам: перемога «Барселони» з гандикапом 1 (-2 ) - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0