Вольфсбург проти Баварії. Чи відберуть господарі очки у мюнхенців?

У середу, 20 грудня, на стадіоні "Фольксваген Арена" відбудеться матч "Вольфсбург" - "Баварія" в рамках 16-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вольфсбург" – "Баварія".

Вольфсбург

В поточному чемпіонаті Німеччини «Вольфсбург» виглядає невдало, адже команда знаходиться в середині турнірної таблиці і далека від боротьби за місце в єврокубковій зоні. Проте «Вовки» залишаються дуже непоступливою командою, здатною створювати проблеми суперникам будь-якого рівня на рідному полі.

Попереду у «Вольфсбурга» серйозне домашнє випробування, адже на домашній арені команда зіграє проти чинного чемпіона «Баварії». Головним завданням господарів у цій зустрічі буде вистояти та надійно зіграти перед своїми воротами, тому Вольфсбург однозначно гратиме другим номером, а попереду розраховуватиме на стандарти та контратаки.

Баварія

Нещодавно Баварія зазнала першої поразки в чемпіонаті Німеччини, поступившись Вольфсбургу з рахунком 1:5. Але потім мюнхенці обіграли Манчестер Юнайтед на виїзді в Лізі чемпіонів, а значить, психологічно відновилися і тепер готові знову починати перемагати в Бундеслізі.

Команда Томаса Тухеля не може повернутися на першу позицію в турнірній таблиці, і для цього їй обов'язково потрібно вийти з надійної переможної серії в чемпіонаті Німеччини. Виїзний матч проти «Вольфсбурга» для «Баварії» – один із тих поєдинків, у яких у мюнхенців немає права на помилку.

Вольфсбург проти Баварії

Вольфсбург – Баварія факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини "Баварія" двічі впевнено обіграла "Вольфсбург": 4:2 і 2:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка була на тотал понад (2,5) 1,30;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди 1,48;
  • "Баварія" виграла чотири з останніх п'яти матчів проти "Вольфсбурга" в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 16-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Вольфсбурга» можна поставити 6,60, на нічию — 5,70, на Перемога Баварії за 1,41. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На "Баварію" чекає дуже важка гра на виїзді проти "Вольфсбурга", в якій чинним чемпіонам Німеччини доведеться продемонструвати свої найкращі якості та зіграти на повну силу, щоб здобути наступні три очки. Безсумнівно, «вовки» спробують порадувати своїх уболівальників і здивувати іменитого суперника на рідному стадіоні. Голи в такому матчі повинні бути, враховуючи статистику минулих матчів між командами, що означає ставку на тотал овер (3,5) за 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0