Боруссія D – Майнц. Чи візьмуть «Джмелі» три очки вдома?

У вівторок, 19 грудня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч між дортмундською «Боруссією» і «Майнцом» в рамках 16-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Боруссія Д» – «Майнц».

«Боруссія Д»

«Джмелі» провели не найкращі останні матчі в чемпіонаті Німеччини, але можуть порадувати своєю грою в Лізі чемпіонів, де команда впевнено вийшла в плей-офф турніру. Зараз гравці та тренерський штаб «Боруссії» повністю зосереджені на матчах Бундесліги.

Попереду у «Джмелів» важливий домашній матч, в якому команда не має права на чергову осічку. Дортмундська «Боруссія» вже суттєво відстає і від «Баварії», і від леверкузенського «Байєра», тому чергова втрата очок може позбавити команду мотивації боротися за золоті медалі. Саме господарі поля в майбутній зустрічі будуть грати з позиції сили і мати перевагу.

«Майнц»

Майнц» знаходиться в небезпечній зоні і переживає непрості часи, тому що не може вийти з кризи і порадувати своїх уболівальників як хорошою грою, так і позитивними результатами. З кожним новим туром становище цієї команди стає все плачевнішим у турнірній таблиці чемпіонату Німеччини.

У майбутній зустрічі Майнц буде відвертим аутсайдером, якому потрібно стрибнути вище голови, щоб створити одну з головних сенсацій нового туру. Звісно, гості так просто не здадуться, враховуючи турнірну ситуацію, але шансів захопити очки у них небагато.

Боруссія D – Майнц

Факти про матч "Боруссія" Д - "Майнц".

  • У минулому чемпіонаті Німеччини дортмундська «Боруссія» перемогла «Майнц» з рахунком 2:1, ще одна зустріч завершилася внічию 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,43;
  • Також у чотирьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,58;
  • Дортмундська "Боруссія" виграла чотири з п'яти останніх матчів проти "Майнца" в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч 16-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Боруссії Д можна поставити 1,50, на нічию – 5,20, а на перемогу Майнца - за 5,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є очевидний фаворит: дортмундська «Боруссія» докладе всіх зусиль на своєму полі, щоб взяти всі три очки. «Джмелям» дійсно потрібно почати стабільно перемагати, якщо команда все ще має змагатися за перші позиції в поточній кампанії. «Майнц» знаходиться не в найкращій ігровій формі і навряд чи гості зможуть надати гідний опір більш іменитому супернику. Логічним вибором здається ставка на фору 1 (-1) за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0