Жирона – Алавес. Чи залишаться каталонці лідерами турнірної таблиці Ла Ліги?

18 грудня в матчі 17-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні «Монтівіллі» (Жирона) зустрінуться команди «Жирона» і «Алевес».

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз матчу Жирона – Алавес

Жирона

Жирона перебуває у відмінній формі, в останніх 10 зустрічах клуб здобув 9 перемог і одну нічию. В останньому матчі чемпіонату Іспанії хлопці Мішеля продемонстрували клас, зламавши опір каталонської «Барселони» на власній території (4:2). Перемогу «біло-червоним» принесли точні удари Довбика, Гутьєрреса, Валері та Стуані. «Жирона» посідає 1-е місце в Ла Лізі, набравши 41 очко, при співвідношенні м'ячів 38:20. Довбик очолює жирондистів' бомбардири' гонка з 8 голами та 4 асистами.

Алавес

На домашньому полі «біло-червоні» провели 8 матчів у чемпіонаті, здобувши 6 перемог і одну нічию, а також зафіксували одну поразку.На виїзді команда провела 8 матчів, тричі зіграла внічию і зазнала п’яти поразок. .Алавес проводить сезон у середньому темпі; в 10 матчах клуб здобув 4 перемоги і 3 нічиїх, а також зазнав 3 поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Луїса Гарсіа Пласа також не вдалися, поступившись вдома Лас-Пальмасу з мінімальним рахунком 0:1. Алавес посідає 12-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 16 очок, при співвідношенні м'ячів 14:20. Лідирує в гонці бомбардирів «боббастерів» Омородіон, на рахунку якого вже 5 голів.

Жирона – Алавес

Жирона проти Алавес факти

  • Жирона не програє в останніх 10 матчах сезону;
  • Обидві команди забили в останніх 7 іграх Жирони сезону;
  • Загальна кількість голів перевищувала 2,5 в 11 з останніх 15 матчів Жирони цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Жирони становив 1,52. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,47. Котирування зупинилися на Victoria Alavesa на 6.12. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 2.14, «Тотал більше 2.5» з лапками – 1.73. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Жирона» перебуває у приголомшливій формі, не маючи суперзірок у своєму складі, команда стала «зіркою», ставши разом із «Байєром» головною сенсацією європейського футболу. Алавес виступає на своєму рівні, місце в середині таблиці, відмінний показник для гостей. Враховуючи фактор домашнього поля, нездатність «Алавеса» грати на виїзді та форму каталонців, думаю, Довбик і Циганков візьмуть наступні три очки в Прімері: перемога «Жирони» з гандикапом 1 (-1) – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0