Мілан – Монца. Хто сильніше протистоїть проектам Берлусконі?

17 грудня в матчі 16-го туру італійської Серії А зустрінуться Мілан і Монца. Матч прийме «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) Арена (Мілан).

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз матчу Мілан – Монца

Мілан

Мілан демонструє неоднозначні результати; у 10 зустрічах команда здобула 3 перемоги та 2 нічиї, а також у 5 випадках зазнала поразок. Команда Стефано Піолі також провалила останній матч Серії А, поступившись на виїзді Аталанті з рахунком 2:3. У складі "червоно-чорних" голи відзначилися Жиру та Йовіч. Мілан посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 29 очок, при співвідношенні м'ячів 26:18. Жиру очолює дияволів' бомбардири' раса; француз забив 8 голів і зробив 3 результативні передачі.

Клуб провів 7 матчів вдома в Серії А, здобувши 5 перемог і зазнавши 2 поразок.

Монца

У середині тижня «Мілан» виграв матч Ліги чемпіонів у «Ньюкасла» з рахунком 2:1, посів 3 місце. місце в групі з 8 очками та вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів.

Монці вдається триматися на плаву; в останніх 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги і 4 нічиї, зазнавши лише двох поразок. В останньому матчі чемпіонату «Бріанцолі» теж скористалися цим, обігравши вдома «Дженоа» з рахунком 1:0. Переможний гол у складі господарів забив Дані Мота. Команда Маттео Пессіни піднялася на 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко, при співвідношенні м'ячів 16:14. Колпані лідирує в гонці бомбардирів у Монці з 6 голами та результативною передачею. «Біло-червоні» провели 8 матчів на виїзді, здобувши 4 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Мілан – Монца

Мілан проти Монца факти

  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 8 з 10 останніх матчів сезону Мілана;
  • Обидві команди забили в 7 з останніх 10 зустрічей за участю Мілана цього сезону 1,85

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать «Мілан» у фаворитах домашнього матчу. Котирування успіху Мілана становили 1,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування Victoria Monza зупинилися на позначці 5,80. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора компанії 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 2.04, «Тотал більше 2.5» з лапками – 1.76. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мілан грає нестабільно, але все одно регулярно набирає очки вдома, демонструючи хорошу якість гри. Монца проводить хороший сезон, враховуючи фінансовий і кадровий потенціал клубу. Але на виїзді очки гостям даються з великими труднощами. Враховуючи цей факт, я думаю, що хлопці Піолі зможуть порадувати своїх уболівальників успіхом вдома: перемога Мілана з гандикапом 1(-1) 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0