РБ Лейпциг – Хоффенхайм. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

У суботу, 16 грудня, на "Ред Булл Арені" в рамках 15-го туру німецької Бундесліги відбудеться матч "РБ Лейпциг" - "Хоффенхайм".

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз матчу РБ Лейпциг – Хоффенхайм

РБ Лейпциг

В останньому турі чемпіонату Німеччини «Бики» здобули важливу перемогу над «Боруссією» у дуже складному матчі з п’ятьма голами. Цей успіх дозволив команді не тільки закріпитися в четвірці лідерів турнірної таблиці, а й наблизитися до лідерів Бундесліги, які втратили очки.

У майбутньому матчі чемпіонату «РБ Лейпциг» явно налаштований продовжити переможну серію, адже щільність команд у таблиці не дозволяє «Бикам» розслабитися чи грати без тиску. Підтримка домашніх уболівальників однозначно буде важливим фактором для господарів у новому турі, адже вони намагатимуться грати з позиції сили.

Хоффенхайм

Хоффенхайм взяв три очки в матчі з Бохумом і зумів повернутися на переможний шлях. До цього матчу команда не могла виграти чотири тури поспіль, тому такий домашній успіх був дуже важливий для «Хоффенхайма» не тільки з турнірної точки зору, а й з точки зору психології.

Після чотирнадцяти зіграних матчів команда посідає високе шосте місце в турнірній таблиці Бундесліги і явно розраховує покращити своє становище. Головне завдання «Гоффенхайма» в нинішній кампанії – потрапити в зону Кубка Європи, і поки ця команда успішно з цим справляється.

РБ Лейпциг – Хоффенхайм

РБ Лейпциг – Хоффенхайм факти

  • У минулому розіграші німецької Бундесліги РБ Лейпциг двічі переміг Гоффенхайм: 3:1 і 1:0;
  • У трьох з останніх п’яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,39;
  • Лише в двох з п’яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що «обидві команди заб’ють» 1,53;
  • РБ Лейпциг виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Хоффенхайма у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, дуже популярна серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч наступного туру чемпіонату Німеччини: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити 1,50, на нічию за 5,10, а на перемогу Хоффенхайма за 5,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий матч нового раунду чемпіонату Німеччини між двома командами, які змагаються за місце в єврокубковій зоні. «РБ Лейпциг» по праву є фаворитом цієї гри, оскільки гратиме на своєму стадіоні перед власними вболівальниками і займає вище місце в турнірній таблиці. Але «Хоффенхайм» явно не має наміру легко здаватися і спробує покращити негативну статистику в матчах проти «Биків» останніх років. У такій зустрічі голи повинні бути, тому логічно поставити на Оверсайт (3,5) за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0