Манчестер Сіті проти Кристал Пелас. Чи буде сенсація в такій грі?

У суботу, 16 грудня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч "Манчестер Сіті" - "Крістал Пелас" в рамках 17-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз Манчестер Сіті проти Крістал Пелас

Манчестер Сіті

Городяни повернулися на переможний шлях в останньому турі Чемпіонату Англії, не без проблем обігравши на виїзді скромний Лутон. «Манчестер Сіті» останнім часом показує не найкращі результати, але все ще є головним фаворитом сезону в АПЛ, незважаючи на поточну четверту позицію.

Зараз команда Пепа Гвардіоли знаходиться в позиція, де допускати осічки потрібно вкрай рідко, а очки краще взагалі не втрачати. У наступній грі Манчестер Сіті традиційно гратиме з позиції сили, матиме велику перевагу у володінні м’ячем і обов’язково намагатиметься забити якомога більше голів.

Крістал Пелас

Крістал Пелас - типовий середняк англійської Прем'єр-ліги, яка переживає не найкращі часи. "Орли" не виграють у п'яти матчах поспіль, чотири з них програвши. Зараз команда знаходиться в нижній частині турнірної таблиці з перспективою опинитися біля зони вильоту.

Рою Ходжсону та його тренерському штабу терміново потрібно щось змінити, але вони точно не зможуть кардинально змінити гру своїх гравців на матч проти чинного чемпіона. «Крістал Пелас» приїде до Манчестера із завданням стояти міцно та надійно грати перед своїми воротами, не забуваючи при цьому про контратаки.

Манчестер Сіті проти Кристал Пелас

Манчестер Сіті проти Кристал Пелас факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Манчестер Сіті двічі переміг Кристал Пелас: 1:0 і 4:2;
  • Лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі була ставка на те, що «обидві команди заб’ють» 2,22;
  • Лише в одному з останніх п’яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка на тотал була більше (2,5) 1,48;
  • "Манчестер Сіті" виграв три з останніх п'яти матчів проти "Крістал Пелас" у чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Надзвичайно популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч чергового туру чемпіонату Англії: ви можете зробити ставку на перемогу Манчестер Сіті на скромні 1,19, на нічию — 7,40, а на перемогу «Крістал Пелас» — 15,0. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому поєдинку є явний фаворит: Манчестер Сіті вдома спробує взяти ще три очки та наблизитися до першої позиції в турнірній таблиці. У свою чергу «Крістал Пелас» не матиме багато можливостей у найближчій зустрічі, але гості все одно спробують надати гідний опір чинному чемпіону. У цьому випадку варто ризикнути і повірити в Eagles' можливість забити хоча б один гол. Цікавим варіантом здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 2,22.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0