Аугсбург – Боруссія Дортмунд. Чи реабілітуються «Джмелі» за поразку в минулому турі?

У суботу, 16 грудня, на стадіоні «ВВК Арена» відбудеться матч між «Аугсбургом» і «Боруссією» в рамках 15-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз матчу Аугсбург – Боруссія Дортмунд

Аугсбург

Аугсбург програв бременському "Вердеру" в останньому турі чемпіонату Німеччини та перервав серію з шести матчів поспіль без поразок. Команда знаходиться в середині турнірної таблиці чемпіонату Німеччини, і ця позиція цілком відповідає її нинішньому рівню та амбіціям.

Попереду на «Аугсбург» чекає важке домашнє випробування, адже команда прийматиме учасника групового етапу. Ліги чемпіонів вдома. З домашніми вболівальниками господарі цілком здатні дати гідну боротьбу фаворитам, але при цьому гравці Аугсбурга повинні продемонструвати свій найкращий футбол.

Боруссія Дортмунд

Боруссія Д залишилася ні з чим у матчі останнього туру німецької Бундесліги, поступившись у драматичному матчі конкурентам з Лейпцига. У тому матчі «джмелі» майже всю гру провели в меншості, але навряд чи ця обставина стала гідним виправданням для гравців і тренерського штабу команди.

У майбутньому турі чемпіонаті Німеччини «Боруссія» докладе всіх зусиль, щоб повернутися на переможний шлях, адже відрив команди від лідерів турнірної таблиці вже можна назвати пристойним. «Джмелі» посідають лише п’яте місце і кожна нова осічка віддаляє їх не тільки від боротьби за перше місце, а й від четвірки лідерів.

Аугсбург – Боруссія Дортмунд

Факти про матч Аугсбург – Боруссія Дортмунд

  • У минулому чемпіонаті Німеччини дортмундська "Боруссія" двічі перемогла "Аугсбург": 3:0 і 4:3;
  • У чотирьох з п’яти останніх матчів між суперниками ставка була на те, що «обидві команди заб’ють» 1,42;
  • Також у чотирьох з п’яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на тотал більше (2,5) 1,41;
  • Боруссія Дортмунд виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Аугсбурга в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, дуже популярна серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру німецької Бундесліги: ви можете поставити на перемогу Аугсбурга за 3,50, за нічия - за 4,30, а за перемогу Боруссії Д - за 1,97. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння команд, які вирішують різні проблеми нинішньої німецької Бундесліги. Аугсбург був би цілком задоволений місцем у середині турнірної таблиці, але Борусія Д явно планувала боротися за золоті медалі чемпіонату перед початком сезону. У «Джмелів» буде мотивація реабілітуватися за поразку в минулому турі, і навіть на виїзді команда цілком здатна додати до свого рахунку ще три очки. Здається логічною ставка на чисту перемогу Боруссії Д за 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0