Дженоа проти Ювентуса. Чи продовжить туринська команда безпрограшну серію?

15 грудня в рамках 16-го туру італійської Серії А на «Луїджі Ферраріс Арена» (Дженоа) поміряються між собою «Дженоа» і «Ювентус».

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз матчу Дженоа – Ювентус

Дженоа

Дженоа не показує свої результати цього сезону; команда на даний момент повністю дезорганізована, накопичивши серію з чотирьох матчів без перемог. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Альберто Джилардіно взагалі провалили, поступившись на виїзді «Монці» з мінімальним рахунком 0:1. «Дженоа» посідає 15-е місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, при співвідношенні м’ячів 15:20. Лідером у гонці бомбардирів «Гріфонів» є Гудмундссон, якому вдалося забити 5 голів.

Червоно-сині провели вдома 7 матчів, здобувши 3 перемоги та 2 нічиїх, а також зазнавши 2 поразок.

Ювентус

Ювентус не програє 10 матчів поспіль, здобувши за цей час 8 перемог і 2 нічиїх. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Массіміліано Аллегрі досягли успіху, зламавши в рідних стінах опір «Наполі» з рахунком 1:0. Автором переможного голу за "стару синьйору" виявився Гатті. Ювенус займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 36 очок, при співвідношенні м'ячів 23:9. У бомбардирах туринської команди' Лідирує гонка Влахович, на рахунку якого 5 голів і результативних передач.

На виїзді «зебри» провели 7 зустрічей, здобувши 5 перемог і нічию, а також зазнавши однієї поразки.

Дженоа проти Ювентуса

Дженоа – Ювентус факти

  • Ювентус виграв 7 з останніх 8 матчів Серії А 1,85;
  • Було забито менше 2,5 голів у 8 матчах Ювентуса' останні 10 матчів Серії А;
  • У 6 з останніх 7 матчів Дженоа проти Ювентуса було забито більше 2,5 голів у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать гостей з Турину фаворитами зустрічі. Котирування успіху Дженоа становили 4,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,30. На перемогу Ювентуса котирування зупинилися на позначці 1,85. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 1.54, «Тотал більше 2.5» з лапками – 2.44. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Дженоа» тільки облаштовується в еліті після сезону в Серії B, тому нинішня гра команди цілком прийнятна. Ювентус, після всіх проблем минулого сезону, показує свій звичайний сильний результат цього сезону. Гра «Старої синьйори», звичайно, не для всіх, але клуб регулярно вибиває перемоги. Враховуючи різницю в класі команд і їх поточну форму, я думаю, що хлопці Аллегрі візьмуть наступні три очки: перемога Ювентуса – 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0