Рома проти Фіорентини. Чи продовжать римляни серію перемог вдома?

10 грудня в рамках 15-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) поміряються між собою команди «Рома» і «Фіорентина».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Фіорентина

Рома

Рома виступає в хорошому темпі, відсвяткувавши 6 перемог і дві нічиї в 10 матчах, а також зазнавши 2 поразок. В останньому турі італійської Серії А команда Жозе Моурінью також змогла показати непоганий результат, обігравши на виїзді Сассуоло з рахунком 2:1. У складі «вовчиці» голи забили Дібала та Крістенсен. "Рома" піднялася на 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 24 очки, при співвідношенні м'ячів 27:16. Лукаку лідирує в гонці бомбардирів жовто-червоних із 6 голами та результативною передачею.

У рідних стінах римляни провели 7 матчів у чемпіонаті, здобувши 5 перемог і зігравши внічию, ще в одній зустрічі зафіксували поразку.

Фіорентина

Фіорентина також показує хороші результати; у 5 матчах флорентійці відсвяткували 4 перемоги, зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Вінченцо Італьяно продемонстрували клас, розгромивши вдома Салернітану з рахунком 3:0. Голами у складі "лілій" відзначилися Бельтран, Соттіл і Бонавентура. "Фіорентина" посідає 6-е місце в турнірній таблиці з 23 очками та співвідношенням м'ячів 23:17. Бонавентура лідирує в гонці бомбардирів фіалок, забив уже 6 голів і віддав 2 гольові передачі.

«Лілії» провели 7 матчів на виїзді, здобувши три перемоги та нічию, а також зазнавши трьох поразок.

Рома проти Фіорентини

Рома проти Фіорентини факти

  • Рома виграла останні 7 домашніх матчів сезону 2.15.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в черговий домашній успіх римлян. Коефіцієнт на перемогу Роми становив 2,15. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування Вікторії Фіорентини зупинилися на позначці 3,65. Букмекер не очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,68, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рома набрала обертів, римляни виглядають особливо потужно у власних стінах. Фіорентина також проводить якісний сезон, маючи всі шанси поборотися за медалі. В очному матчі, думаю, команда Моурінью продовжить серію чудових результатів на своїх трибунах і продовжить боротьбу за найвищі місця: перемога Роми – 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0