Тоттенхем – Ньюкасл. Яка команда виграє центральний матч туру?

У неділю, 10 грудня, на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" відбудеться матч "Тоттенхем" - "Ньюкасл" в рамках 16-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Ньюкасл".

Тоттенхем

після кількох провальних матчів і поразок поспіль суттєво погіршив своє становище в турнірній таблиці: місяць тому команда була першою, а зараз бореться за потрапляння в топ-4. Тоттенхему потрібно починати спочатку і повернутися на шлях перемоги.

На лондонців чекає дуже складний домашній поєдинок проти топового суперника, який явно не буде легкою прогулянкою для Шпор. У такому поєдинку гравцям «Тоттенхема» дійсно доведеться продемонструвати свої найкращі якості, а підтримка рідних уболівальників теж буде важливим фактором для господарів.

«Ньюкасл»

А ось «Сороки», навпаки, після не надто вдалого старту сезону зуміли покращити свою гру і суттєво піднятися в турнірній таблиці. Після переконливої перемоги над «Манчестер Юнайтед» «Ньюкасл» повернувся в боротьбу за місце в топ-4 і явно розраховує потрапити туди після одного з наступних турів.

Команда Едді Хау продовжує кваліфікацію до плей-офф Ліги чемпіонів, тому для «сорок» це дуже важлива частина сезону, в якій команді досить складно розставити пріоритети. Як би там не було, «Ньюкасл» однозначно має намір перемогти в майбутньому матчі з «Тоттенхемом».

Тоттенхем – Ньюкасл

Тоттенхем – Ньюкасл: факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Ньюкасл двічі переміг Тоттенхем: 2:1 і 6:1;
  • В останніх п'яти матчах між командами Чемпіонату Англії ставка завжди була на тотал понад (2,5) 1,57;
  • В останніх семи матчах між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,51;
  • Ньюкасл виграв два з останніх п'яти матчів проти Тоттенхема в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на головний матч нового туру чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 2,33, на нічию – 3,85, а на перемогу Ньюкасла - за 2,85. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч нового туру Чемпіонату Англії, в якому зіграють претенденти на вихід у зону Ліги чемпіонів за підсумками сезону. Букмекери справедливо не можуть віддати однозначну перевагу одному з суперників, і долю такої зустрічі цілком може вирішити один забитий гол. В останні роки «Тоттенхем» і «Ньюкасл» досить результативно грають в стиках, тому логічним вибором для такого протистояння виглядає ставка на тотал овер (3,5) за 2,40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0