Евертон проти Челсі. Яка команда виграє цей матч?

У неділю, 10 грудня, на стадіоні "Гудісон Парк" відбудеться матч "Евертон" - "Челсі" в рамках 16-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Евертон" проти "Челсі".

«Евертон»

Іриски «Евертон» в одному з останніх турів здобули дуже важливу перемогу над «Ноттінгем Форест» і ці три очки суттєво допомогли команді в турнірному плані. Евертон був оштрафований на десять очок, і тепер команді потрібно грати з подвійною мотивацією, щоб зберегти своє місце проживання в еліті британського футболу.

Під керівництвом Шона Дайча «Іриски» показують гідний рівень гри, що дозволяє їм чинити опір на своєму полі в матчах із сильнішими суперниками. У новому домашньому матчі «Евертон» буде аутсайдером, але у господарів точно будуть свої моменти біля інших воріт.

Челсі

Лондонці продовжують залишатися в середині турнірної таблиці Чемпіонату Англії і поки не можуть покращити своє становище. "Челсі", незважаючи на відсутність єврокубкових матчів, відверто розчаровує футбольну громадськість і поки не зрозуміло, як команда збирається виходити з цієї ситуації.

Єдине, що залишається "синім" - грати на перемогу в кожному новому матчі англійської Прем'єр-ліги і викладатися на футбольному полі на повну. У нинішньому сезоні "Челсі" провів чимало хороших ігор, але підопічним Маурісіо Почеттіно явно не вистачає стабільності, а сам наставник досі не визначився з оптимальним складом.

Евертон проти Челсі

Евертон проти Челсі факти

  • У минулому розіграші чемпіонату Англії "Челсі" переміг "Евертон" з рахунком 1:0, ще одна зустріч завершилася внічию 2:2;
  • Лише в одному з останніх п’яти матчів між командами Прем’єр-ліги була зроблена ставка на тотал понад (2,5) 1,75;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками в Чемпіонаті Англії була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди (1,65);
  • "Челсі" виграв два з останніх п'яти матчів проти "Евертона" в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч шістнадцятого туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу «Евертона» можна поставити 3,55, на нічию — 3,65, на перемога Челсі за 2,06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще одне важливе протистояння в Чемпіонаті Англії, в якому обом командам гостро потрібні турнірні очки. Евертон знаходиться в небезпечній зоні і ризикує боротися за виживання в цьому сезоні, а Челсі не може зробити прорив у турнірній таблиці і піднятися на кілька позицій. І «Іриски», і «Блюз» справедливо розраховують взяти всі три очки за результатами очного поєдинку, а це означає, що обережним вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0