Інтер – Удінезе. Чи продовжать міланці свій чемпіонський темп?

9 грудня в матчі 15-го туру італійської Серії А на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) (Мілан) зустрінуться "Інтер" і "Удінезе".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Удінезе".

Інтер

Інтер виступає якнайкраще; зараз команда перебуває в серії з 12 матчів без поразок на всіх рівнях. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Сімоне Індзагі показали все, на що здатні, обігравши на виїзді "Наполі" з рахунком 3:0. У складі чорно-синіх голи відзначилися Чалханоглу, Барелла і Тюрам. Інтер займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок, при співвідношенні м'ячів 33:7. Мартінес лідирує в гонці бомбардирів Serpents з 13 голами та 2 асистами.

«Чорно-сині» провели на своїй території 7 матчів, здобувши 5 перемог і зігравши внічию, ще в одному випадку зафіксована поразка.

Удінезе

Удінезе проводить неоднозначний сезон; в останніх 10 зустрічах команда здобула лише 1 перемогу та 7 нічиїх і ще двічі програла. В останній зустрічі підопічні Габріеле Чоффі також поділили очки, зігравши вдома внічию з «Вероною» 3:3. Голами у «маленьких зебр» відзначилися Лукка (дубль) і Кабаселе. "Удінезе" займає 16-е місце в турнірній таблиці з 12 очками та співвідношенням м'ячів 12:21. У гонці бомбардирів удинян лідирує Лукка, який забив 4 голи та зробив гольову передачу.

Команда провела 7 виїзних ігор, здобувши 1 перемогу та 4 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Інтер – Удінезе

Факти про матч "Інтер" - "Удінезе".

  • Інтер не програє в останніх 12 іграх сезону;
  • Удінезе не програє у 8 з останніх 9 матчів сезону;
  • Обидві команди забили у 8 з 10 останніх ігор сезону Удінезе 2.06.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху міланців. Котирування успіху "Інтера" становили 1,26. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,20. Котирування на Вікторію Удінезе припинилися о 10.00. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,38, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,57. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер мчить вперед на повній швидкості, команда є одним із головних претендентів на перемогу в Серії А. Удінезе рідко програє, але ще рідше виграє, через що знаходиться в підвалі турнірної таблиці. «Інтер», природно, є фаворитом цього матчу, але я не думаю, що господарі переможуть «маленьких зебр»: «Удінезе» не програє більше ніж у 2 голи – фора 2(+2) – 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0