Астон Вілла - Арсенал. Чи зможуть господарі відібрати очки у канонірів?

У суботу, 9 грудня, на стадіоні "Вілла Парк" відбудеться матч "Астон Вілла" - "Арсенал" в рамках 16-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астон Вілла» – «Арсенал».

Астон Вілла

Команда з Бірмінгема очолює турнірну таблицю з серйозними амбіціями потрапити не тільки в єврокубкову зону, а й поборотися за місце в топ-4. Поки що Астон Вілла радує своїх уболівальників надійною грою , хороші результати, і може використати цей сезон на свою користь.

Майбутній матч буде важливим для головного тренера Вілли Унаї Емері, який зіграє проти своєї колишньої команди. Мотивація наставника «Бірмінгема» та його гравців точно не викликає сумнівів, а це означає, що «Астон Вілла» на очах у своїх домашніх уболівальників явно має намір отримати позитивний результат.

Арсенал

Каноніри залишаються в лідируючій групі команд Чемпіонату Англії і цілком заслужено входять до числа претендентів на золоті медалі за підсумками сезону. Команда Мікеля Артети показує відмінний рівень гри, перемагаючи слабших суперників і поки що вдається виступати в кількох турнірах одночасно.

У новому матчі лондонцям, ймовірно, доведеться докласти набагато більше зусиль для переможного результату, адже команда зіграє на виїзді з дуже непоступливим суперником. «Арсенал» намагатиметься взяти гру під контроль і традиційно має намір діяти з позиції сили.

Астон Вілла - Арсенал

Факти про матч Астон Вілла – Арсенал

  • У минулій АПЛ "Арсенал" двічі був сильнішим за "Астон Віллу": 2:1 і 4:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2,5) 1,59;
  • Також у трьох з п’яти останніх між суперниками в Прем’єр-лізі ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,52;
  • Арсенал виграв чотири з п'яти останніх матчів проти Астон Вілли в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 16-го туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу «Астон Вілли» можна поставити 3,05, на нічию – 3,70, а на перемогу Арсеналу - за 2,27. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже цікавий матч нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому фавориту "Арсеналу" буде важко підтвердити цю статистику на виїзді проти "Астон Вілли". Команда з Бірмінгема добре виступає в цьому сезоні і готова на рівних битися з суперниками будь-якого рівня на своєму стадіоні. У новому домашньому матчі «Вілла» знову справедливо розраховує на очки, тож господарі точно не відсиджуватимуться в обороні всі 90 хвилин. Ставка на тотал більше (3,5) за 2,42.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0