Бетіс проти Реал Мадрид. Чи зупинять севільці столичних грандів?

9 грудня в матчі 16-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди "Бетіс" і "Реал". Бій прийме Benito Villamarin Arena (Севілья).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" – "Реал".

Бетіс

Бетіс дещо знизив темпи, в останніх 5 зустрічах клуб здобув 2 перемоги та 2 нічиї, також зазнавши чергової поразки. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Мануеля Пеллегріні показали не найкращий результат, зігравши внічию 0:0 на виїзді з Альмерією. "Бетіс" посідає 7-е місце в турнірній таблиці з 25 очками та співвідношенням м'ячів 18:16. Лідером у гонці бомбардирів зелено-білих є Вілліан Хосе, який забив 6 голів.

"Бетикос" провели вдома 7 матчів, здобувши 5 перемог і 2 нічиї.

Реал Мадрид

Реал демонструє високі результати в цій частині сезону, зараз команда перебуває в серії з 13 матчів без поразок на всіх рівнях. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Карло Анчелотті продемонстрували клас, спокійно обігравши вдома «Гранаду» з рахунком 2:0. Голи за мадридців забили Діас і Родріго. Реал займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 38 очок, при співвідношенні м'ячів 33:9. Лідером гонки бомбардирів "Лос Бланкос" є Беллінгем, на рахунку якого 11 голів і дві гольові передачі.

На виїзді мадридці провели 8 матчів, здобувши 6 перемог і зігравши внічию, а також зазнавши однієї поразки.

Бетіс проти Реал Мадрид

Бетіс проти Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид виграв 12 з останніх 15 матчів Ла Ліги;
  • Реал Мадрид виграв 1-й тайм і матч у своїх останніх 3 матчах Ла Ліги 2,75;
  • Бетіс не програє в останніх 10 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать Лос-Бланкос фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу Бетіса становив 4,18. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,83. Котирування Victoria Real зупинилися на позначці 1,84. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,05, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бетіс» проводить якісний сезон, команда дійсно прагне потрапити в Лігу чемпіонів, а «Севілья» вдома виглядає особливо сильно. Реал справжній, незважаючи на кадрові проблеми, «вершкові» впевнено вибивають перемоги в Ла Лізі та єврокубках. Думаю, хлопці Анчелотті підтвердять статус фаворита і зможуть взяти три очки: перемога «Реала» – 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0