Крузейро проти Палмейраса. Гості вирвали першість?

7 грудня в матчі 38-го туру бразильської Серії А зустрінуться Крузейро і Палмейрас. Гру прийматиме стадіон Mineirão (Белу-Оризонті).

Наші експертні прогнози та аналіз гри Крузейро проти Палмейраса

Крузейро

Крузейро не програє вже 5 матчів поспіль, здобувши за цей час дві перемоги і три нічиї. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Зе Рікардо не змогли добитися успіху, зігравши на виїзді внічию з Ботафого 0:0. "Крузейро" займає 14-е місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок, при коефіцієнті м'ячів 34:31. Родрігес лідирує в гонці бомбардирів "лисиць" з 8 голами і 4 асистами.

«Сині» провели на своїй території 18 зустрічей, здобувши 4 перемоги та 7 нічиїх, ще 7 матчів завершилися поразками.

Палмейрас

У підсумку Палмейрас вийшов на серію з чотирьох матчів без поразок, тим самим практично гарантувавши собі чемпіонський титул. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Абеля Феррейри вдома з мінімальним рахунком перемогли Флуміненсе з рахунком 1:0. Автором переможного голу за зелено-білих виявився Лопес. "Палмейрас" посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 69 очок, при співвідношенні м'ячів 63:32. У гонці бомбардирів «поросят» лідирує Ендрік, на рахунку якого 10 голів.

Зелені провели 18 зустрічей на виїзді, здобувши 6 перемог і 7 нічиїх, ще 5 ігор завершилися поразкою.

Крузейро проти Палмейраса

Факти Крузейро проти Палмейраса

  • Палмейрас виграв перший тайм і матч у 7 з останніх 10 матчів чемпіонату Бразилії;
  • "Палмейрас" не зіграв у 7 з останніх 10 матчів чемпіонату Бразилії. 2,40;
  • Палмейрас виграв 8 з останніх 10 матчів бразильської першості.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у перемогу новоспеченого чемпіона Бразилії. Котирування успіху Крузейро становили 4,11. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 2,88. Для Palmeiras Victoria котирування зупинилися на 2,04. Букмекер не чекає голів від бразильських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом – 1.51, «Тотал більше 2.5» з лапками – 2.58. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Крузейро гарантував собі збереження місця в еліті завдяки відмінному фінішному відрізку чемпіонату. Палмейрас - чемпіон Бразилії 2023 року, "зелені" завоювали титул сильним завершенням сезону. Команди не мають турнірної мотивації, тому гратимуть розслаблено та забиватимуть голи. Думаю, у матчі буде багато голів: загальна кількість більше 2,5 – 2,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0