Сан-Паулу проти Фламенго. Чи візьмуть гості медалі?

7 грудня в матчі 38-го туру бразильської Серії А на «Морумбі Арена» (Сан-Паулу) зустрінуться команди «Сан-Паулу» і «Фламенго».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сан-Паулу" проти "Фламенго".

Сан-Паулу

За підсумками сезону Сан-Паулу показує не найкращий результат; у 5 зустрічах клуб здобув перемогу та 2 нічиї, ще двічі програв. В останньому матчі чемпіонату підопічні Дорівал Жуніор помилилися, поступившись на виїзді Атлетіко Мінейро з рахунком 1:2. Єдиний гол за "триколірних" забив Лучано. "Сан-Паулу" займає 11-е місце в турнірній таблиці, набравши 50 очок, при коефіцієнті м'ячів 39:38. Каллері лідирує в гонці бомбардирів клубу з 9 голами та 2 асистами.

Вдома «триколірні» провели 18 матчів, здобувши 12 перемог і 3 нічиї, ще тричі команда зазнала невдач.

«Фламенго»

«Фламенго» добре виступив за підсумками сезону, у 5 зустрічах клуб здобув 3 перемоги та нічию, а також зазнав однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Тіте виступили переконливо, здолавши вдома Куябу з рахунком 2:1. Влучні удари Араухо та Педро принесли «стерв'ятникам» перемогу. «Фламенго» посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 66 очок, із співвідношенням м’ячів 56:41. Лідером гонки бомбардирів червоно-чорних є Педро, на рахунку якого 13 голів.

На виїзді "стерв'ятники" провели 18 матчів, здобувши 9 перемог і 4 нічиї, ще в 5 випадках зафіксували поразки.

Сан-Паулу проти Фламенго

Факти Сан-Паулу проти Фламенго

  • Сан-Паулу не програє вдома в останніх 7 домашніх іграх цього сезону;
  • Всього понад 2,5 зіграних в останніх 3 зустрічах Фламенго 2,15;
  • Фламенго не програє у 8 з останніх 9 виїзних матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх гостей. Коефіцієнт на перемогу Сан-Паулу становив 3,12. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,23. Котирування Вікторії Фламенго зупинилися на позначці 2,22. Букмекер не чекає голів від бразильських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,71, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сан-Паулу» вже все вирішив для себе, тому команда спокійно завершує сезон, великої різниці між 9-м і 12-м рядком у таблиці немає. «Фламенго» бореться за медалі, має відмінні шанси їх завоювати, а в гостях демонструє чудову статистику. Тому, думаю, хлопці Тіте візьмуть три очки, мотивовані «стерв'ятники» завершать сезон на позитивній ноті: перемога «Фламенго» – 2,22.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0