Ботафого проти Крузейро. Чи перервуть господарі серію без перемог?

4 грудня в рамках 37-го туру бразильської Серії А на арені «Олімпіко Нілтон Сантос» (Ріо-де-Жанейро) зійдуться «Ботафого» і «Крузейро».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ботафого" проти "Крузейро".

Ботафого

Ботафого практично своїми руками позбавляє себе шансу на чемпіонський титул; в Серії А підопічні Тьяго Нуньєса не можуть перемагати з 22 жовтня, накопичивши за цей час невдалу серію з 9 матчів. В останньому матчі чемпіонату «самотня зірка» не змогла переломити негативну тенденцію, зігравши на виїзді внічию з «Корітібою» 1:1. Єдиний гол у складі гостей забив Тікіньо. Ботафого займає друге місце в турнірній таблиці, набравши 63 очки після 36 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 57:34. Тікіньо лідирує в гонці бомбардирів «переможної» команди з 17 голами та 4 асистами.

Вдома клуб провів 18 зустрічей, здобувши 11 перемог, 3 нічиї та 4 поразки.

Крузейро

Крузейро набирає очки в четвертому матчі поспіль, тим самим зберігаючи свої шанси на вихід у Кубок Південної Америки. В останньому матчі команда Зе Рікардо на своєму полі програла з рахунком 1:1 Атлетіко Паранаенсе. Автором голу у складі синіх став Перейра. "Крузейро" займає 14-е місце в турнірній таблиці, набравши 45 очок, при коефіцієнті м'ячів 34:31. Родрігес лідирує в гонці бомбардирів "лисиць" з 8 голами і 4 асистами.

"Сині" провели 18 матчів на виїзді, здобувши 7 перемог і 5 нічиїх, ще в 6 випадках програвши.

Ботафого проти Крузейро

Ботафого проти Крузейро факти

  • Ботафого зіграв внічию в останніх 4 матчах бразильської першості;
  • «Ботафого» не виграє в останніх 9 іграх чемпіонату Бразилії;
  • Ботафого зіграв унічию 5 з останніх 6 матчів проти Крузейро у всіх турнірах (3,25);
  • «Крузейро» не забив ворота в 5 з останніх 7 очних матчів з «Ботафого» у всіх турнірах (3,69).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля в цій парі. Котирування успіху Botafogo становили 1,96. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування Вікторії Крузейро зупинилися на позначці 3,83. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 2,29, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,63. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ботафого не зміг завершити чемпіонат; якби криза команди почалася на пару тижнів пізніше, вона б все одно взяла титул. Але оскільки востаннє «зірка» перемогла 19 жовтня, від гігантської переваги клубу не залишилося й сліду. Крузейро проводить слабший сезон, але в останніх турах виглядає краще за суперника. Що стосується очної зустрічі, то, думаю, «переможці» зможуть перервати смугу невдач, продовжуючи сподіватися на перемогу в чемпіонаті: перемога «Ботафого» – 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0