Манчестер Юнайтед – Баварія. Чи зможуть «червоні дияволи» взяти три очки?

У вівторок, 12 грудня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" - "Баварія".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Баварія".

Манчестер Юнайтед

"Червоні дияволи" після п'яти зіграних турів групового етапу Ліги чемпіонів посідають останнє місце у своєму квартеті. Команда Еріка Тен Хага провалює цей єврокубковий турнір, оскільки потрапила у вкрай незручне становище після невдалих матчів з Копенгагеном і Галатасараєм.

У заключному матчі групового етапу Манчестер Юнайтед задовольниться лише переможним результатом, який не гарантує подальшої участі команди в турнірі. У мотивації господарів сумнівів немає, але якість їх гри в останніх матчах Ліги чемпіонів і Чемпіонату Англії залишає бажати кращого.

Баварія

Баварія давно вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця, тому може виходити в заключний матч групового етапу в розслабленому стані. Але навіть з резервними гравцями в стартовому складі мюнхенці залишаються дуже сильною командою.

Команда Томаса Тухеля приїде до Манчестера за позитивним результатом і точно не віддасть просто три очки потенційному конкуренту в плей-офф турніру. «Баварія», безумовно, спробує скористатися вразливістю суперника і спробує грати агресивно в атаці.

Манчестер Юнайтед – Баварія

Манчестер Юнайтед – Баварія факти

  • У першому турі цього групового етапу Ліги чемпіонів «Баварія» перемогла «Манчестер Юнайтед» з рахунком 4:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,55;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,60;
  • Манчестер Юнайтед виграв лише один з останніх п'яти матчів проти Баварії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч шостого туру Ліги чемпіонів: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити за 2,57, на нічию – 3,75, а на перемогу "Баварії" - за 2,65. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цей матч стане для Манчестер Юнайтед останнім шансом пробитися не тільки в плей-офф Ліги чемпіонів, а й залишитися в єврокубках цього сезону. Для цього «червоним дияволам» необхідно перемогти «Баварію» вдома з будь-яким рахунком і сподіватися на бажаний результат в іншому матчі квартету. Звичайно, багато в цій зустрічі буде залежати від складу мюнхенців і їх настрою на гру, але в даному випадку хочеться вірити в господарів і зробити ставку на чисту перемогу МЮ за 2,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0