ПСВ проти Арсеналу. Чи візьмуть господарі реванш?

12 грудня в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів на "Філіпс Арені" (Ейндховен) зустрінуться команди ПСВ і "Арсенал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСВ – Арсенал

ПСВ

ПСВ пройшов серію з чотирьох матчів без поразок у Лізі чемпіонів, тим самим гарантувавши собі весняну частину турніру. В останньому матчі групового раунду підопічні Петера Боса на виїзді перемогли «Севілью» з рахунком 3:2. У "червоно-білих" голами відзначилися Сайбарі та Пепі, ще один гол був забитий після автоголу. ПСВ посідає друге місце в групі В, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 7:9. У гонці бомбардирів у складі селян лідирує Де Ігонг з 2 голами. Клуб добре виступає вдома; У 10 офіційних зустрічах «червоно-білі» здобули 9 перемог і зіграли внічию.

В останньому матчі національної першості «Ейдховен» також продемонстрував свій клас, обігравши на виїзді «Фейєнорд» з рахунком 2:1. Після 15 ігор чемпіонату ПСВ впевнено лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача на 13 очок.

Арсенал

Арсенал показує просто чудові результати; на даний момент команда накопичила серію з 6 перемог поспіль. В останньому матчі Ліги чемпіонів команда Мікеля Артети не залишила жодного сліду від французького «Ланса» вдома 6:0. У "канонірів" забивали Гаверц, Габріель Жезус, Сака, Мартінеллі, Одегор і Жоржиньо. Арсенал посідає 1-е місце в групі з 12 очками, співвідношення м'ячів 15:3. Найкращим бомбардиром лондонців є Габріель Жезус, на рахунку якого 4 голи та 2 асисти. Каноніри добре виступають на виїзді; у 5 матчах здобули 3 перемоги та зазнали 2 поразок. В останній зустрічі Прем'єр-ліги "каноніри" також показали свій клас, обігравши на виїзді "Лутон Таун" з рахунком 4:3.

Після 15 турів чемпіонату "Арсенал" є лідером турніру з 36 очками.

ПСВ проти Арсеналу

Факти ПСВ проти Арсеналу

  • ПСВ не програє в останніх 14 матчах сезону 1,85;
  • ПСВ не програє більше 20 матчів вдома у всіх турнірах;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Арсеналу сезону 1,60;
  • Арсенал виграв останні 6 матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. На успіх ПСВ котирування становили 2,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. На перемогу Арсеналу котирування зупинилися на позначці 2,70. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,29, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСВ виконав свою мету на сезон у європейських змаганнях і тепер може грати для задоволення; подальше просування в турнірі буде бонусом. «Арсенал» успішно повернувся в еліту європейського футболу, показавши, що команда дозріла для успішної боротьби на кількох фронтах. Що стосується майбутнього матчу, то я не сумніваюся, що команди заб'ють голи, вони вміють грати в атаці, плюс лондонці, швидше за все, зіграють поза стартом: загальний показник понад 2,5 – 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0