Копенгаген – Галатасарай. Яка команда вийде до плей-офф Ліги чемпіонів?

У вівторок, 12 грудня, на стадіоні «Паркен Стедіум» відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Копенгаген» – «Галатасарай».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Копенгаген" – "Галатасарай".

«Копенгаген»

Перед останнім туром групового етапу «Копенгаген» несподівано посідає друге місце у своєму квартеті з відмінними шансами на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Для цього данцям потрібно перемогти на своєму стадіоні "Галатасарай" і створити одну з головних сенсацій цього розіграшу.

Гравці та тренерський штаб "Копенгагена" вже можуть пишатися виступом у Лізі чемпіонів, адже команда змогла обіграти "Манчестер Юнайтед" та зіграти внічию з "Баварією". Важливим фактором для господарів цього вечора буде підтримка рідних уболівальників, а самі гравці датського клубу точно викладуться на футбольному полі.

Галатасарай

Непогано виступає «Галатасарай» і в нинішньому головному єврокубковому турнірі: команда двічі поступилася лідеру квартету «Баварії», але в інших матчах набрала очки і навіть перемогла «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд». Перед останнім туром турецька команда програла Копенгагену за найгіршою різницею м'ячів.

У матчі останнього туру групового етапу Ліги чемпіонів «Галатасарай» влаштує виключно переможний результат, якщо команда захоче продовжити виступ у цьому турнірі. Навіть у гостях турецька команда має непогані перспективи в цьому матчі та чудові шанси на підсумковий успіх.

Копенгаген – Галатасарай

Факти про матч Копенгаген проти Галатасарая

  • У першому турі групового раунду цієї Ліги чемпіонів «Галатасарай» і «Копенгаген» зіграли внічию з рахунком 2:2;
  • У двох із трьох матчів суперників у Лізі чемпіонів ставка була на те, що заб’ють обидві команди – 1,55;
  • Крім того, у двох із трьох матчів між командами Ліги чемпіонів ставка була на тотал понад (2,5) 1,62;
  • Обидві команди набрали по п'ять очок, йдучи до останнього раунду групового етапу Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч фінального раунду Ліги чемпіонів: на перемогу Копенгагена можна поставити за 2,90, на нічию – за 3,70, а на перемогу Галатасарая - за 2,40. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ключовий матч групи А Ліги чемпіонів, результат якого, власне, і визначить остаточне положення команд у турнірній таблиці та другого учасника плей-офф. Для виходу в наступний раунд турніру бажано виграти і «Копенгаген», і «Галатасарай», щоб не брати до уваги результат паралельної гри «Манчестер Юнайтед» — «Баварія». Обидві команди грають досить результативно в цьому сезоні, але в очній боротьбі одна помилка може дорого коштувати одному з суперників. Можливо, «Копенгаген» і «Галатасарай» діятимуть обережніше і без ризику, а значить, логічно поставити на тотал під (3) за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0