Боруссія Дортмунд проти ПСЖ. Чи вийдуть французи в плей-офф?

13 грудня в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів зустрінуться дортмундська "Боруссія" і "ПСЖ". Поєдинок прийме арена «Сігнал Ідуна Парк» (Дортмунд).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Дортмунд" проти "ПСЖ".

Борусія Дортмунд

Борусія виступає на високому рівні; в 10 матчах "джмелі" здобули шість перемог і дві нічиї, а також двічі поступилися. В останній зустрічі Ліги чемпіонів команда Едіна Терзіча змогла показати себе з найкращого боку, обігравши на виїзді Мілан з рахунком 3:1. У німців голи забили Байнов-Гіттенс, Реус і Адейємі. "Боруссія" займає 1-е місце в групі, набравши 10 очок, різниця м'ячів - 6:3. Дортмунд допустив осічку в національному чемпіонаті, розділивши очки з Байєром на виїзді 1:1. Загалом «чорно-жовті» вдома виступають непогано, здобувши 7 перемог у 10 матчах, двічі зігравши внічию та зазнавши однієї поразки.

Минулого тижня "джмелі" вилетіли з Кубка Німеччини, програвши на виїзді "Штутгарту" з рахунком 0:2.

ПСЖ

ПСЖ показує неоднозначні результати протягом сезону; в Лізі 1 команда трощить усіх, але в Лізі чемпіонів відчуває серйозні проблеми. В останній зустрічі команда Луїса Енріке також не змогла показати свій рівень, зігравши вдома внічию з Ньюкасл Юнайтед 1:1. Єдиний гол у складі парижан забив Мбаппе. Парі Сен-Жермен займає 2-е місце в групі, набравши 7 очок, з балансом м'ячів 8:7. Лідером бомбардирської гонки червоно-синіх є Мбаппе, на рахунку якого 3 голи. Загалом клуб показує гідний результат на виїзді, здобувши 4 перемоги в 5 матчах і програвши лише один матч.

У парижан все добре в національному чемпіонаті; вони перемогли Гавр на виїзді 2:0. Після 14 турів Ліги 1 Париж зазвичай лідирує з 33 очками.

Боруссія Дортмунд проти ПСЖ

Боруссія Дортмунд проти ПСЖ факти

  • Боруссія Дортмунд не програє в 17 з останніх 18 домашніх матчів у всіх турнірах 2,77;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 8 з останніх 10 матчів ПСЖ сезону;
  • ПСЖ програв останні три виїзні ігри в Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені у виїзній перемозі парижан. Котирування успіху "Боруссії" склали 3,85. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,95. Котирування ПСЖ Вікторія зупинилися на позначці 1,90. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,27, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,61. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Борусія вже в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але перше місце дає більше шансів на успіх навесні. ПСЖ потрібна тільки перемога, щоб не залежати від результату іншого матчу в групі. Здавалося б, фаворит очевидний, але статистика говорить на користь «джмелів», вони рідко кого відпускають додому, а на виїзді в Європі французи діють невпевнено. Тому пропоную ризикнути і зіграти не на перемогу над господарями, коефіцієнт високий: «Боруссія» Д не програє – фора 1 (0) – 2,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0