Ньюкасл проти Мілана. Яка команда виграє вирішальний матч?

У середу, 13 грудня, на "Сент-Джеймс Парк" відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Ньюкасл" - "Мілан".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ньюкасл» – «Мілан».

Ньюкасл

У минулому турі «Ньюкасл» не зміг зберегти переможний результат у матчі з ПСЖ і ця осічка суттєво ускладнила ситуацію «Сорокам» перед останнім туром групового етапу. Тепер не все залежить від підопічних Едді Хоу, які з п'ятьма очками йдуть третіми в квартеті F.

Головним фактором для «Ньюкасла» у вирішальному матчі буде домашній статус матчу, але, окрім підтримки рідних уболівальників, самим гравцям «Сороки» доведеться докласти чимало зусиль для досягнення бажаного результату. При цьому тренерський штаб команди повинен випустити на поле найсильніших гравців. Схожа ситуація у «Мілана» у «Мілана», адже команда також набрала п’ять очок після п’яти зіграних матчів, але за додатковими показниками посідає четверте місце в групі

Мілан

Схожа ситуація у «Мілана», адже команда також набрала п’ять очок після п’яти зіграних матчів, але за додатковими показниками посідає четверте місце в групі «Россонері» виступають у цій Лізі чемпіонів відверто нерівно, зумівши виграти лише один матч.

Головною проблемою "Мілана" залишається дуже низька результативність - лише три забитих голи в п'яти матчах. Італійська команда повинна забити в матчі останнього туру, якщо вона розраховує грати в єврокубках наступної осені. Мілан точно не буде фаворитом, але гості точно створять власні моменти біля воріт суперника.

Ньюкасл проти Мілана

Ньюкасл проти Мілана факти

  • У першому турі цієї Ліги чемпіонів Мілан і Ньюкасл зіграли внічию 0:0;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Мілана ставка на Overhead (2,5) становить 1,82;
  • У середньому в семи з десяти матчів за участю Ньюкасла ставка на те, що «обидві команди заб’ють» 1,72;
  • Ньюкасл і Мілан набрали по п'ять очок перед останнім туром групового етапу Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч шостого туру Ліги чемпіонів: на перемогу Ньюкасла можна поставити за 1,80, на нічию – за 4,00, а на перемога Мілана - за 4,40. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лише переможний результат у кінцівці майбутнього матчу дозволить «Мілану» чи «Ньюкаслу» до останнього претендувати на вихід із квартету, а обом командам потрібно буде спостерігати за тим, чим закінчиться паралельна зустріч ПСЖ – дортмундська «Боруссія». Як би там не було, в цьому матчі також вирішиться доля третьої позиції, яка дає можливість зіграти навесні в Лізі Європи. Мотивація як господарів, так і гостей не викликає сумнівів, тому логічно зробити ставку на «обидві заб’ють» за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0