Вест Хем – Фрайбург. Яка команда посяде перше місце в групі А?

У четвер, 14 грудня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги Європи між Вест Гемом і Фрайбургом.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Фрайбург".

Вест Хем

Вест Хем займає перше місце в групі А після п'яти зіграних матчів, випереджаючи свого майбутнього суперника лише за додатковими показниками. Несподівана поразка «молотобійців» від «Олімпіакоса» в одному з турів не дозволила команді набрати максимум очок до останнього туру.

У «молотобійців» традиційно дуже складний і насичений календар матчів у грудні, але Девід Мойєс точно випустить своїх найсильніших гравців на вирішальний матч Ліги Європи. Для лондонців вкрай важливо не програти, щоб з подальшої стадії продовжити виступ у єврокубках.

Фрайбург

Фрайбург також набрав 12 очок після п'яти зіграних матчів і зазнав єдиної поразки в поточній Лізі Європи від наступного суперника. Тому в матчі шостого туру німецькій команді необхідно взяти три очки і забити принаймні двічі, щоб фінішувати на першій позиції.

Вже зараз можна сміливо говорити, що «Фрайбург» веде нинішню єврокубкову кампанію дуже потужно, незалежно від результату матчу останнього туру. Німецька команда приїде до Лондона виключно за переможним результатом, а значить, гості будуть ризикувати, йти вперед і шукати свої шанси біля воріт суперника.

Вест Хем – Фрайбург

Вест Гем – Фрайбург факти

  • У матчі першого туру нинішньої Ліги Європи Вест Хем переміг на виїзді Фрайбург з рахунком 2:1;
  • У середньому в дев'яти з десяти матчів за участю Фрайбурга ставка на тотал перевищує (2,5) 1,65;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю Вест Хема ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 1,65;
  • У нинішній Лізі Європи обидві команди ще не зіграли внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий важливий матч останнього туру групового раунду Ліги Європи: на перемогу Вест Хема можна поставити за 1,72, на нічия - за 4,30, а на перемогу Фрайбурга - за 4,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вирішальний матч у квартеті А Ліги Європи, в якому вирішуватиметься доля перших двох місць. Перша команда напряму виходить в 1/8 фіналу турніру, а команда, яка займе друге місце, зіграє в 1/16 фіналу. Тому обидва суперники будуть дуже мотивовані в останньому матчі групового раунду і докладуть максимум зусиль для переможного результату. Не дарма «молотобійці» вважаються фаворитами цієї гри, адже гратимуть на своєму стадіоні. Тому логічним видається ставка на чисту перемогу Вест Хема за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0