Юніон проти Ліверпуля. Чи зможуть червоні взяти наступні три очки?

У четвер, 14 грудня, на стадіоні «Лотто Парк» відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги Європи «Уніон» — «Ліверпуль».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Юніон» проти «Ліверпуля».

Уніон

Після п'яти зіграних турів Уніон займає третє місце в групі Е Ліги Європи з п'ятьма очками. Команді важливо не програти наступний матч, і тоді вона гарантовано продовжить участь у єврокубках навесні в Лізі конференцій, а в разі перемоги може націлитися навіть на другу позицію з бажаним результатом паралельний матч.

У цій Лізі Європи бельгійська команда грає вкрай нерівно; в деяких матчах команда явно могла виступити краще. У заключному матчі групового етапу футболісти Союзу будуть налаштовані порадувати своїх уболівальників і дати гідний бій іменитому супернику.

Ліверпуль

Ліверпуль впевнено лідирує у своєму квартеті після п'яти зіграних матчів і достроково вийшов у плей-офф Ліги Європи з першої позиції. Команда Юргена Клоппа, незважаючи на одну поразку, підтвердила статус явних фаворитів групи і може готуватися продовжити боротьбу за перемогу на турнірі наступної весни.

У заключному матчі групового раунду «червоні», ймовірно, зіграють резервним складом і без особливої мотивації, адже на цьому етапі сезону у команди інші пріоритети. «Ліверпуль» чудово просунувся в чемпіонаті Англії, тому поки що всі думки команди зосереджені на виступі в Прем'єр-лізі.

Юніон проти Ліверпуля

Юніон проти Ліверпуля факти

  • У першому турі цього розіграшу Ліги Європи «Ліверпуль» впевнено переміг «Уніон» з рахунком 2:0;
  • В середньому, у восьми з десяти матчів за участю Союзу робиться ставка на тотал понад (2,5) 1,48;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю «Ліверпуля» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,50;
  • Ліверпуль ніколи не грав внічию в поточній Лізі Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч шостого туру групового раунду Ліги Європи: на перемогу Союзу можна поставити за 3,50, на нічию – за 4,00, а на перемогу Ліверпуля - за 2,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Досить цікавий матч останнього туру групового етапу Ліги Європи, в якому Ліверпуль зіграє на виїзді з Уніоном. Гості достроково посіли перше місце і вийшли в плей-офф, тому ця зустріч не має для них турнірного значення. Але господарям потрібно відстоювати третю позицію, а за кращих обставин вони можуть поборотися навіть за друге місце. Цікавим варіантом здається ставка на те, що Union не програє за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0