Кадіс проти Реал Сосьєдад. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

21 грудня в матчі 18-го туру іспанської Ла Ліги на арені «Нуево Міранділла» (Кадіс) зустрінуться команди «Кадіс» і «Реал Сосьєдад».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Кадіс» проти «Реал Сосьєдад».

Кадіс

Кадіс перебуває у складній ситуації, команда не перемагає вже сім офіційних матчів поспіль. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Серхіо Гонсалеса також залишилися без перемоги, зігравши внічию з Лас-Пальмасом 1:1. У гостей відзначився Рамос Де Ла Флор. Кадіс посідає 16-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 14 очок, при коефіцієнті м'ячів 14:24. Рамос Де Ла Флор лідирує в гонці бомбардирів "жовтої субмарини" з 5 голами та результативною передачею.

Вдома клуб провів 8 зустрічей у Прикладі, здобувши 2 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад показує себе набагато переконливіше; на даний момент клуб накопичив серію з дев'яти матчів без поразок. Щоправда, в останньому матчі Ла Ліги підопічні Іманола Альгуасіля втратили очки, зігравши на своїй території внічию з Бетісом – 0:0. "Реал Сосьєдад" займає 6-е місце в турнірній таблиці з 30 очками та співвідношенням м'ячів 29:18. Оярсабаль лідирує в гонці бомбардирів "синьо-білих" із 7 голами та результативною передачею.

Команда провела 8 матчів на виїзді, здобувши 3 перемоги та 3 нічиї, а також двічі зазнавши поразок.

Кадіс проти Реал Сосьєдад

Кадіс проти Реал Сосьєдад факти

  • Кадіс зіграв внічию в останніх 4 матчах ЛаЛіги 3,45;
  • В останніх 4 матчах ЛаЛіги Кадіса було забито менше 2,5 голів;
  • Реал С залишається непереможеним в останніх 5 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають гостей фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу Кадіса був 5,03. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування Вікторії Реал Сосьєдад зупинилися на позначці 1,80. Букмекери не очікують від іспанців результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом -1,63, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,33. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Кадіс ризикує потрапити в зону вильоту; Гра клубу залишає бажати кращого, особливо в атаці, тому що в захисті вони більш-менш хороші. Реал Сосьєдад стає силою в іспанському футболі, команда вже давно не програє і має намір боротися за медалі. Враховуючи кризу господарів, думаю, баскам вдасться взяти три очки навіть на виїзді, підтвердивши свій високий клас і амбіції на сезон: перемога «Реал Сосьєдада» – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0