Монца проти Фіорентини. Чи перервуть «Лілії» серію без виїзних перемог?

22 грудня в рамках 17-го туру італійської Серії А на «Бріантео арені» (Монца) поміряються сили «Монца» і «Фіорентина».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монца" проти "Фіорентини".

Монца

Монца виступає з перемінним успіхом; в останніх 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги і 3 нічиї, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Раффаеле Палладіно відверто провалили, поступившись на виїзді Мілану з рахунком 0:3. Монца посідає 11-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 21 очко, при співвідношенні м'ячів 16:17. Колпані лідирує в гонці бомбардирів «біло-червоних» з 6 голами та результативною передачею. На своїй території «Бріанцолі» провели 8 матчів у чемпіонаті, здобувши 3 перемоги та 4 нічиї, а також зафіксували одну поразку.

Фіорентина

Фіорентина виступає в хорошому темпі; у 10 зустрічах команда святкувала 6 перемог, двічі зіграла внічию та зазнала двох поразок. Останній матч Серії А вийшов чудовим для хлопців Вінченцо Італіано; команда вдома з мінімальним рахунком перемогла «Верону» з рахунком 1:0. Автором переможного голу за «лілій» став Бельтран. Фіорентина посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 27 очок, при співвідношенні м'ячів 25:18. Бонавентура лідирує в гонці бомбардирів фіолетових, забивши шість голів і віддавши дві гольові передачі.

«Лілії» провели 8 виїзних ігор, здобувши три перемоги, дві нічиї та три поразки.

Монца проти Фіорентини

Монца проти Фіорентини факти

  • Фіорентина не програє у 8 з останніх 9 ігор сезону 1,70;
  • Монца не програє в 7 з останніх 8 домашніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу в матчі «ліліям». На успіх Монци котирування становили 2,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування Вікторії Фіорентини зупинилися на позначці 2,34. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,93, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монца не встигає за темпом сезону; якщо вдома команда все ще тримається за очки, то на виїзді вони грають невдало. Фіорентина працює стабільніше, як видно з турнірної таблиці; "Лілії" зараз накопичили хорошу безпрограшну серію. Враховуючи форму команд, думаю, «фіолетові» зможуть поповнити свій очковий запас: Фіорентина не програє – фора 2(0) – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0