Тоттенхем – Евертон. Яка команда продовжить свою переможну серію?

У суботу, 23 грудня, на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" відбудеться матч "Тоттенхем" - "Евертон" в рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Евертон".

Тоттенхем

Лондонці перервали серію невдач і повернулися на переможний шлях, порадувавши своїх уболівальників матчами проти Ньюкасла та Ноттінгем Форест. Шпори поки не можуть повернутися в першу четвірку турнірної таблиці Прем'єр-ліги, але якщо продовжать у тому ж дусі, то цілком можуть наблизитися до лідерів.

Попереду у команди дуже насичений календар, а це означає, що тренерському штабу «Тоттенхема» точно доведеться проводити ротацію складу. У найближчій грі вболівальники «шпор» очікують від своїх улюбленців продовження переможної серії, а ініціативу в такій грі, безумовно, перехоплять господарі поля.

Евертон

Евертон перебуває у фантастичній формі, вигравши останні чотири матчі Прем'єр-ліги. На команду однозначно позитивно вплинули штрафні 10 очок і перспектива боротися за виживання в цьому сезоні, тож «Іриски» проявили характер і зуміли вибратися із зони вильоту.

В останніх матчах команда Шона Дайча показала не тільки хорошу гру, але й чудову гру в обороні. У матчі нового туру чемпіонату Англії «Евертон» не буде фаворитом, а значить, гратиме другим і надійна гра в захисті може стати запорукою успіху гостей.

Тоттенхем – Евертон

Тоттенхем – Евертон: факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Тоттенхем переміг Евертон з рахунком 2:0, ще одна зустріч завершилася внічию 1:1;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на Overhead (2,5) була 1,56;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,54;
  • Евертон виграв чотири матчі поспіль в Чемпіонаті Англії, Тоттенхем виграв два поспіль;
  • Евертон не зміг перемогти Тоттенхем вже п'ять матчів поспіль в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч у новому турі чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 1,91, на нічию – 4,00, а на перемогу Евертона - за 3,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового раунду Чемпіонату Англії, в якому між собою зіграють суперники, що перебувають у дуже хорошій формі. В останні роки "Евертон" невдало виступав у матчах проти "Тоттенхема", але в нинішньому стані "іриски" цілком здатні поборотися з фаворитом на чужому полі. Шпори, у свою чергу, відновили впевненість після кількох провальних ігор і готові знову перемагати стабільно. Хорошим вибором буде ставка на чисту перемогу Тоттенхема за 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0