Інтер – Лечче. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

23 грудня в матчі 17-го туру італійської Серії А зустрінуться Інтер і Лечче. Матч прийме «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) Арена (Мілан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Лечче".

Інтер

Інтер впевнено рухається вперед, і наразі команда зібрала успішну серію з 15 матчів без поразок на всіх рівнях. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Сімоне Індзагі також не втратили обличчя, розібравшись на виїзді з Лаціо. У гостей голи відзначилися Мартінес і Тюрам. Інтер посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко, при співвідношенні м'ячів 39:7. Мартінес лідирує в гонці бомбардирів "чорно-синіх" з 15 голами та 2 асистами.

Вдома «змії» провели 8 зустрічей, здобувши 6 перемог і зігравши внічию, а також зазнавши однієї поразки.

Лечче

Лечче довго не міг виграти, зрештою зібравши серію з 11 матчів на всіх рівнях. Лише в останньому матчі Серії А хлопці Роберто Д'Аверса пробилися вперед, і команда обіграла Фрозіноне на своїй території з рахунком 2:1. У складі «жовто-червоних» голи відзначилися Пікколі та Рамадані. Лечче посідає 12-е місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, при співвідношенні м'ячів 19:21. У гонці бомбардирів "Вовків" лідирує Крстовіч, який зумів забити 4 голи.

На виїзді "жовто-червоні" провели 7 матчів, п'ять разів зігравши внічию і зазнавши двох поразок.

Інтер – Лечче

Інтер проти Лечче факти

  • Інтер виграв 7 з останніх 8 матчів Серії А;
  • Інтер не зіграв у 6 з останніх 8 матчів Серії А 1,68;
  • Інтер виграв перший тайм і матч у 5 з останніх 6 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху міланців. Котирування успіху "Інтера" становили 1,22. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,60. Для Вікторії Лечче котирування зупинилися о 13.00. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,33, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,59. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер наразі виглядає головним фаворитом сезону в Італії, команда ефективна в атаці та надійна в обороні. Лечче проводить якісний сезон з точки зору порівняння ціни та якості; команда добре грає в обороні, що дозволяє їй регулярно набирати очки в останніх турах. Враховуючи форму, яку досягли господарі, фактор їхнього поля та рівень виконавців, я думаю, що хлопці Індзагі візьмуть наступні три очки: перемога «Інтера» з гандикапом 1 (-1,5) – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0