Вулвергемптон проти Челсі. Чи зможуть "сині" розвинути свій успіх?

У неділю, 24 грудня, на стадіоні "Моліне" відбудеться матч "Вулверхемптон" - "Челсі" в рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вулверхемптон" проти "Челсі".

«Вулвергемптон»

В останньому турі Чемпіонату Англії «Вулвергемптон» на виїзді програв «Вест Гему» і продовжив серію вкрай непереконливих матчів. В останніх п'яти турах Прем'єр-ліги "Вулверхемптон" здобув лише одну перемогу; команда знаходиться в кінці турнірної таблиці з перспективою опинитися біля зони вильоту.

При цьому «Вулвергемптон» відстає від «Челсі» всього на три очки і в разі перемоги зможе наздогнати нового суперника. Важливим фактором для господарів у цій зустрічі буде підтримка місцевих уболівальників, але все-таки «Вовкам» набагато важливіше покращити свою гру та почати показувати свій найкращий футбол.

Челсі

Челсі нарешті перервав смугу невдач в останньому матчі, обігравши вдома скромний Шеффілд Юнайтед. Ця перемога не покращила турнірну таблицю "синіх", але точно підняла настрій команди Маурісіо Почеттіно, яка в останніх турах відверто не вражала.

У майбутньому матчі «сині» спробують продовжити переможну серію, але здобути наступні три очки їм буде не так просто. "Челсі", безумовно, намагатиметься грати першим номером і діятиме з позиції сили, а головний тренер команди виведе на цю гру своїх найсильніших гравців.

Вулвергемптон проти Челсі

Вулверхемптон проти Челсі факти

  • У минулому чемпіонаті Англії команди обмінялися перемогами: "Челсі" переміг 3:0, а "Вулверхемптон" - 1:0;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2,5) 1,85;
  • Лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі була ставка на «обидві команди заб’ють» 1,75;
  • "Челсі" виграв лише один з останніх п'яти матчів проти "Вулверхемптона" в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед шанувальників англійського футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч в рамках нового туру Прем'єр-ліги: на перемогу Вулверхемптона можна поставити 3,75, на нічию 3,80, і на перемогу Челсі за 1,97. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Челсі" по праву вважається фаворитом цього матчу, хоча команді Почеттіно, безумовно, доведеться докласти чимало зусиль на виїзді, щоб добитися переможного результату. «Вулвергемптон» переживає не найкращу частину сезону, але на своєму полі спробує дати серйозний бій більш іменитому супернику і порадувати своїх уболівальників. Крім того, останніми роками «вовки» дуже успішно виступають у матчах проти «синіх». Захист гостей цього сезону не вражає, тому логічним варіантом прогнозу виглядає ставка на «заб’ють обидві» за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0