Бернлі проти Ліверпуля. Чи здобудуть червоні ще три очки?

У вівторок, 26 грудня, на стадіоні «Терф Мур» відбудеться матч «Бернлі» – «Ліверпуль» в рамках 19-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бернлі" проти "Ліверпуля".

«Бернлі»

«Бернлі» після повернення в еліту британського футболу з чемпіонату поки що не вражає і заслужено знаходиться в зоні вильоту. Команда Венсана Компані не може знайти свою гру і ще далека від того, щоб на рівних конкурувати з більшістю клубів англійської Прем'єр-ліги.

У майбутньому турі Чемпіонату Англії Бернлі знову буде відвертим аутсайдером, незважаючи на домашній статус зустрічі. Підтримка місцевих уболівальників цього вечора дуже стане в нагоді Бордовим, адже господарі майже напевно гратимуть другими та більшу частину часу проводитимуть біля своїх воріт.

Ліверпуль

Ліверпуль займає лідируючу групу команд цього сезону Чемпіонату Англії та дуже рідко втрачає очки цього сезону. Зовсім нещодавно команда вдома зіграла внічию з «Манчестер Юнайтед», але зуміла втриматися на вершині турнірної таблиці та продовжує боротьбу за чемпіонський титул.

У новому матчі «Ліверпуль» вдовольниться винятково переможним результатом, тому Юрген Клопп однозначно виставить на такий матч своїх найсильніших гравців. «Червоні» цього сезону непогано йдуть в результативному плані, а значить, гості намагатимуться забити якомога більше голів.

Бернлі проти Ліверпуля

Бернлі проти Ліверпуля факти

  • Востаннє команди зустрічалися в лютому 2022 року: «Ліверпуль» переміг «Бернлі» з рахунком 1:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі була ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 1,65;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,43;
  • Ліверпуль виграв три з останніх п'яти матчів проти Бернлі в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч наступного туру чемпіонату Англії: на перемогу Бернлі можна поставити за солідні 6,80, на нічию – 5,40, а на перемогу Ліверпуля - за 1,42. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Ліверпуль» по праву вважається фаворитом майбутнього матчу, адже обіграти суперника із зони вильоту завдяки його класу та рівню – звична справа. Головним завданням Бернлі в такій грі буде вистояти і не пропустити ранній гол у свої ворота. Цього сезону «червоні» борються за чемпіонський титул, тому втрата очок у таких матчах точно не входить у їхні плани. Цікавим вибором у цьому випадку видається ставка на фору 2 (-1,5) за 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0