Манчестер Юнайтед – Астон Вілла. Яка команда візьме три очки в цій грі?

У вівторок, 26 грудня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Астон Вілла" в рамках 19-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Астон Вілла".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед проводить дуже неоднозначний сезон і поки не може похвалитися успіхом в жодному з турнірів. У чемпіонаті Англії команда значно відстає від лідерів, але ще має шанси потрапити в першу четвірку турнірної таблиці, а в Лізі чемпіонів посіла останнє місце у своєму квартеті.

Майбутній поєдинок стане гарною нагодою для "червоних дияволів" скоротити відставання від одного з конкурентів, а це означає, що підопічні Еріка Тен Хага спробують показати себе на повну перед своїми вболівальниками. У Манчестер Юнайтед велика кількість травмованих гравців, тому незрозуміло, який стартовий склад виставить тренер господарів на цю гру.

Астон Вілла

Але Астон Вілла поки що радує своїх уболівальників не тільки хорошими результатами, а й гідним рівнем показаного футболу. Команда Унаї Емері знаходиться в лідируючій групі команд і поки що можна сміливо говорити, що Бірмінгем входить до когорти претендентів на чемпіонський титул.

Відмінною рисою «Астон Вілли» є відмінна командна гра, і в цьому компоненті бірмінгемці виглядають набагато краще, ніж деякі топові британські клуби. У матчі нового туру Чемпіонату Англії гості знову спробують продемонструвати свої амбіції та бажання брати очки в поєдинках з суперниками будь-якого рівня.

Манчестер Юнайтед – Астон Вілла

Манчестер Юнайтед – Астон Вілла: факти

  • У минулому чемпіонаті Англії команди обмінялися перемогами: «Астон Вілла» перемогла з рахунком 3:1, «Манчестер Юнайтед» — 1:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,64;
  • Також у чотирьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,53;
  • Манчестер Юнайтед виграв два з останніх п'яти матчів проти Астон Вілли у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч у новому турі чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити за 2,40, на нічию – за 3,55, а на перемогу Астон Вілли - за 2,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один із головних матчів нового раунду чемпіонату Англії, в якому «Астон Вілла» на «Олд Траффорд» спробує підтвердити, що їхні успіхи в нинішній кампанії не є випадковістю. У такому матчі дуже складно визначити фаворита, адже Бірмінгем знаходиться у відмінній формі, а Манчестер Юнайтед, попри всі проблеми, зіграє на рідному стадіоні. В останні роки суперники результативно грають в очних матчах, тому логічно зробити ставку на тотал овер (2,5) за 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0