Аль-Іттіхад проти Аль-Наср. Хто переможе у битві Бензема – Роналду?

У вівторок, 26 грудня, на стадіоні King Abdullah Sports City в Джидді відбудеться матч між командами «Аль-Іттіхад» і «Аль-Наср» в рамках 17-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Іттіхад" проти "Аль-Наср".

Аль-Іттіхад

Проблемний сезон чинного чемпіона Саудівської Аравії продовжується. «Аль-Іттіхад» після невдалого виступу на домашньому клубному чемпіонаті світу, де команда Марсело Гальярдо поступилася в чвертьфіналі єгипетському «Аль-Ахлі» з рахунком 1:3, точно з таким же рахунком зазнав поразки в національному чемпіонаті. Більш того, Бензема і компанія грали проти далеко не сильного суперника - Аль-Раеда, який на старті матчу займав передостаннє місце в чемпіонаті.

Але навіть такий суперник зміг завдати "Аль-Іттіхаду" чимало проблем - після вилучення захисника Аль-Олаяна на 12-й хвилині фаворит розклеївся і дозволив аутсайдеру забити три голи, відповівши на них лише одним голом від Ромаріньо. Бензема в цьому матчі промовчав і був замінений в середині другого тайму.

Керівництво знову шукатиме винних у провалі на тренерській лаві? Швидше за все, Gallardo поки дозволять працювати. Але тепер критично важливим стає результат матчу проти Аль-Нассра. Адже чемпіон уже опустився на шосте місце в турнірній таблиці та відстає від лідера на 22 очки. А в разі поразки від Роналду і компанії команда Бензема ризикує пустити в прірву володаря другого рядка.

Аль-Наср

Кріштіану та компанія, схоже, нарешті повернулися до бойової форми після невдачі в битві з Аль-Хілялом. Після нього «Аль-Насср» здобув три перемоги поспіль у чемпіонаті та Кубку країни, і у всіх цих матчах підопічні Луїса Каштру забивали багато. «Аль-Ріяд» був обіграний з рахунком 4:1, «Аль-Шабаб» зазнав поразки в кубку з рахунком 5:2, а останній гучний результат був зафіксований у матчі з «Аль-Іттіфак» - 3:1.

Роналду забив у кожному з трьох згаданих матчів і вже має на своєму рахунку 51 гол за календарний рік. Більше голів за португальську зірку забивали лише Гаррі Кейн із "Баварії" та Кіліан Мбаппе з "Парі Сен-Жермен" – у них по 52 голи. І Кріштіану, ймовірно, розраховує перемогти англійця і француза в двох поєдинках, що залишилися в 2023 році. Це додаткова інтрига в цьому і наступному поєдинку з Аль-Насром.

Проте головною метою команди залишається погоня за лідером чемпіонату. «Аль-Хілаль» вперто не дає шансу «Аль-Насру» і зберігає перевагу в 10 очок. Перемога в перенесеному матчі з чинним чемпіоном дозволить команді Кастро зробити розрив хоча б не двозначним. А форма суперника дозволяє фавориту розраховувати на успіх.

Аль-Іттіхад проти Аль-Наср

Аль-Іттіхад проти Аль-Наср факти

  • Аль-Іттіхад виграв лише один з останніх 4 матчів чемпіонату (при 2 поразках поспіль)
  • Аль-Іттіхад пропустив голи в останніх 9 матчах чемпіонату поспіль
  • Аль-Наср забив принаймні 3 голи в 4 з останніх 5 матчів у Лізі Саудівської Аравії
  • При цьому «Аль-Наср» пропустив голи в 4 з 5 останніх матчів чемпіонату

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважається команда «Аль-Наср». Вони пропонують зробити ставку на перемогу гостей з коефіцієнтом 1,45. Імовірність перемоги «Аль-Іттіхада» оцінюється коефіцієнтом 5,70, а на нічию можна зробити ставку з коефіцієнтом 4,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Видовищною має стати статусна битва двох команд із зірковими лідерами та колишніми одноклубниками по Реалу – Роналду та Бензема. І головною запорукою цього має бути слабка гра обох команд у захисті. І «Аль-Іттіхад», і «Аль-Наср» регулярно пропускають голи, і було б дивно, якби в сутичці їхній захист якимось дивом покращився.

Тому нам здається, що тотал більше 3-х голів за рівно 1,65 є логічним і правильним варіантом ставки на майбутнє протистояння. Але ті, хто хоче спробувати удачу з більшим коефіцієнтом, також можуть виграти загальну суму більше 3,5 за 2,08. Також перед матчем можна звернути увагу на цитати щодо виступу Роналду – його гол, а то й більше 1,5 голів. Португалець дуже хоче стати найкращим бомбардиром календарного року, і команда може допомогти Кріштіану досягти мети.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0