Фіорентина проти Торіно. Хто зможе продовжити безпрограшну серію?

29 грудня в матчі 18-го туру італійської Серії А на арені «Артеміо Франкі» (Флоренція) зустрінуться команди «Фіорентина» і «Торіно».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" – "Торіно".

Фіорентина

Фіорентина демонструє хороший рівень гри; в 10 зустрічах команда здобула 7 перемог і 2 нічиї, за цей час зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Вінченцо Італьяно також тріумфували, обігравши на виїзді Монцу з мінімальним рахунком. Перемогу «пурпуровим» приніс точний удар Бельтрана. "Фіорентина" займає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 30 очок після 17 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 26:18. Лідером бомбардирської гонки "лілій" є Бонавентура, на рахунку якого 6 голів і 2 асисти.

Вдома «фіолетові» провели 8 матчів, здобувши 5 перемог і зігравши внічию, а також зазнавши двох поразок.

Торіно

Торіно грає в середньому темпі; в 10 матчах туринська команда здобула чотири перемоги, тричі зіграла внічию і зазнала трьох поразок. В останньому матчі підопічні Івана Юрича не влучили, зігравши на своїй території внічию з Удінезе – 1:1. У складі гранатів гол відзначився Іліч. «Торіно» займає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 24 очки, з балансом м’ячів 15:17. Сапата очолює результативну гонку «Биків»; колумбієць забив п'ять голів і віддав результативну передачу.

«Гранати» провели 8 виїзних матчів, здобувши по дві перемоги та нічию, а також зазнавши чотирьох поразок.

Фіорентина проти Торіно

Фіорентина – Торіно факти

  • У 5 з останніх 6 матчів Серії А «Торіно» було забито менше 2,5 голів. 1,63;
  • Фіорентина забивала менше 2,5 голів в останніх 3 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать «фіалок» фаворитами матчу. Коефіцієнт на успіх Фіорентини становив 2,21. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування Вікторії Торіно зупинилися на 3,45. Букмекер не очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,63, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,23. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

З початком зими «Фіорентина» набрала неабиякий імпульс, що дозволило клубу втрутитися в боротьбу за медалі. Торіно також покращився в останніх турах, піднявшись до групи лідерів у таблиці. Суперники зараз у формі, набирають очки за рахунок надійної гри в захисті. У найближчій зустрічі, думаю, «лілії» принаймні не програють, вони сильні на своєму полі: Фіорентина не програє – фора 1(0) – 1,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0