Салернітана – Ювентус. Чи продовжить «Стара синьйора» набирати очки?

7 січня в рамках 19-го туру італійської Серії А на арені «Аречі» (Салерно) поміряються між собою команди «Салернітана» і «Ювентус».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Салернітана" – "Ювентус".

Салернітана

Салернітана показує не найкращі результати; в останніх п'яти матчах Серії А клуб здобув одну перемогу та нічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Філіппо Індзагі підняли настрій, обігравши на виїзді «Верону» з рахунком 1:0. Автором переможного голу у складі «морських коників» виявився Чауна. Салернітана залишається останньою в турнірній таблиці Серії А з 12 очками та різницею м'ячів 15:36. У гонці бомбардирів гранатових лідирує Кандрева з 4 голами та 4 асистами.

«Морські коники» провели на своїй території 9 зустрічей, здобувши 1 перемогу та 4 нічиї, а також зазнавши 4 поразок.

Ювентус

Ювентус перебуває у чудовій формі, команда не програє 12 матчів поспіль у національному чемпіонаті. В останньому матчі підопічні Массіміліано Аллегрі також не втратили обличчя, обігравши вдома «Рому» з мінімальним рахунком. Автором переможного голу у складі "Старої синьйори" виявився Рабьо. "Ювентус" займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 43 очки, при співвідношенні м'ячів 27:11. У гонці бомбардирів туринської команди лідирує Влахович, на рахунку якого 6 голів і 2 асисти.

"Зебри" провели 9 матчів на виїзді, здобувши 6 перемог і 2 нічиї, а також зазнавши поразки.

Салернітана – Ювентус

Салернітана – Ювентус факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Салернітани сезону 1,92;
  • Ювентус виграв 9 з останніх 11 матчів Серії А;
  • Ювентус переміг з різницею в 1 гол у 8 з останніх 10 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх туринців. Коефіцієнт на перемогу Салернітани був 6,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. На перемогу Ювентуса котирування зупинилися на позначці 1,49. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом -1,85, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,92. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Салернітана проводить слабкий сезон, команда знаходиться в кінці турнірної таблиці Серії А і ризикує вилетіти. Ювентус бореться за чемпіонство, туринці впевнено набирають очки як вдома, так і на виїзді. Враховуючи різницю в класі та формі команд, я думаю, що хлопці Аллегрі зможуть перемогти і продовжити чемпіонську гонку: перемога Ювентуса з гандикапом 2(-1) -1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0