Удінезе проти Лаціо. Чи продовжать «Зебри» безпрограшну серію вдома?

7 січня в матчі 19-го туру італійської Серії А зустрінуться Удінезе і Лаціо. Поєдинок прийме стадіон Blueenergy - Stadio Friuli (Удіне).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Удінезе» проти «Лаціо».

«Удінезе»

«Удінезе» провів не найкращий відрізок сезону, набравши серію з семи матчів без перемог. Лише в останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Габріеле Чіоффі показали відмінний результат, впевнено здолавши на своїй території «Болонью» з рахунком 3:0. У складі «маленьких зебр» голи забили Перейра, Лукка та Пайєро. "Удінезе" посідає 15-е місце в турнірній таблиці, набравши 17 очок після 18 зустрічей, при різниці м'ячів 18:28. Лідирує в гонці бомбардирів "чорно-білих" Лукка з 6 голами та результативною передачею.

На своїй території удінці провели 9 зустрічей, здобувши одну перемогу та шість нічиїх, а також зазнавши двох поразок.

Лаціо

Лаціо в цілому працює добре; у 10 зустрічах клуб здобув 5 перемог, 2 нічиї та 3 поразки. В останньому матчі чемпіонату команда Мауріціо Саррі показала непоганий результат, розгромивши вдома Фрозіноне з рахунком 3:1. У господарів забили Кастелланос, Ісаксен і Патрік. Лаціо посідає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 27 очок, різниця м'ячів 21:19. Лідером гонки бомбардирів "орлят" є Іммобіле, на його рахунку 4 голи.

Римляни провели 9 виїзних матчів у Серії А, здобувши 3 перемоги та зігравши внічию, а також зазнавши 5 поразок.

Удінезе проти Лаціо

Удінезе проти Лаціо факти

  • Удінезе не програє в 13 з останніх 15 матчів сезону 2,37;
  • У 5 з останніх 6 матчів Серії А Удінезе було забито більше 2,5 голів;
  • Загальна кількість забитих голів була менше 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Лаціо сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх «орлів». Коефіцієнт на перемогу Удінезе становив 3,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування Вікторії Лаціо зупинилися на позначці 2,24. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом -1,64, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,23. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Удінезе намагається поборотися за своє місце під сонцем, поки команда досягла успіху, але їм все одно потрібно частіше перемагати. Лаціо далекий від минулорічних стандартів, хоча 2023 рік команда завершила на позитивній ноті, наблизившись до лідерів турніру. Враховуючи непогану статистику «зебр» вдома та не найсильнішу гру римлян на виїзді, думаю, господарі зможуть взяти очки: Удінезе не програє – фора 1(0) –2,37.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0