Торіно проти Наполі. Чи є вихід із неаполітанської кризи?

7 січня в матчі 19-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Турин) зустрінуться команди «Торіно» і «Наполі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Торіно» проти «Наполі».

Torino

Torino демонструє посередній рівень гри; в останніх 10 зустрічах команда здобула чотири перемоги, тричі зіграла внічию і тричі зазнала поразки. Підопічні Івана Юрича також відверто провалили останній матч чемпіонату країни, програвши на виїзді «Фіорентині» з мінімальним рахунком 0:1. «Торіно» посідає 10-е місце в турнірній таблиці з 24 очками та співвідношенням м’ячів 15:18. У гонці бомбардирів Гранатових Сапата лідирує з 5 голами та результативною передачею.

На своїй території «бики» провели 9 зустрічей, здобувши 4 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши однієї поразки.

Наполі

Наполі продовжує лихоманити; у 10 матчах команда здобула лише три перемоги та нічию, зазнавши шість поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Вальтера Маццаррі також недограли, розділивши на своїй території очки з Монцею 0:0. Наполі посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 28 очок, при співвідношенні м'ячів 28:21. Лідером гонки бомбардирів неаполітанців є Осімен, нігерієць забив 7 голів і віддав 2 гольові передачі. «Ослики» провели 9 виїзних матчів, здобувши 5 перемог і 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Торіно проти Наполі

Туріно проти Наполі факти

  • Наполі не забив у 5 з останніх 7 матчів Серії А. 3.20;
  • У 6 з останніх 7 матчів Серії А «Торіно» було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх чинних чемпіонів Італії. Коефіцієнт на перемогу Торіно становив 2,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,30. Для Вікторії Наполі котирування зупинилися на 2,45. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом -1,72, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,09. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Торіно» виступає з перемінним успіхом, регулярно набираючи очки вдома і з великими труднощами відвойовуючи їх на виїзді. Наполі провалює цей сезон через помилки керівництва та тренерської чехарди. Неаполь, після блискучого успіху минулого сезону, тепер виглядає тьмяно. Я не очікую результативного футболу в найближчій грі. Цього сезону туринці не відрізняються блискучим футболом, а неаполітанці зараз відчувають великі проблеми з реалізацією: тотал менше 2,5 -1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0