Марсель проти Страсбурга. Чи продовжать провансальці безпрограшну серію?

12 січня в матчі 18-го туру французької Ліги 1 на арені «Велодром» (Марсель) зустрінуться команди «Марсель» і «Страсбург».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Марсель" – "Страсбург".

Марсель

Марсель виступає в хорошому темпі; в 10 матчах клуб здобув шість перемог і дві нічиї, а також програв два матчі. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Дженнаро Гаттузо недограли, розділивши на виїзді очки з Монпельє 1:1. Єдиний гол у складі "синьо-білих" забив Верету. «Марсель» посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 27 очок, при співвідношенні м’ячів 25:18. Обамеянг лідирує в гонці бомбардирів провансальців з п'ятьма голами та сімома асистами.

Вдома «південці» провели 8 зустрічей у Лізі 1, здобувши шість перемог і дві нічиї.

Страсбург

Страсбург нарешті розігрується, команда незмінно досягає успіху в третьому матчі поспіль. В останньому матчі національного чемпіонату зіграли і підопічні Патріка Вієйри, які на своїй території обіграли «Лілль» з рахунком 2:1. У господарів відзначився Мванга, ще один гол був забитий після автоголу. Страсбург посідає 9-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 23 очки та співвідношення м'ячів 18:22. Головним бомбардиром синьо-білих є Емега, на рахунку якого 4 голи та асист.

На виїзді «гонщики» провели 8 матчів, здобувши дві перемоги та дві нічиї, а також зазнавши чотирьох поразок.

Марсель проти Страсбурга

Факти про Марсель проти Страсбурга

  • Страсбург виграв останні 3 матчі Ліги 1;
  • В останніх 3 матчах Страсбурга в Лізі 1 було забито більше 2,5 голів;
  • Страсбург забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ліги 1 11,72.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх провансальців. Коефіцієнт на перемогу Марселя становив 1,53. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,21. Котирування зупинилися на 6,52 для Strasbourg Victoria. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,99, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Марсель перебудував свій склад влітку, змінив тренерів, а потім змінив тренерів протягом сезону. Незважаючи на ці потрясіння, команда все ще бореться за медалі. Страсбург увійшов у структуру Челсі влітку і невдало почав, але сильно завершив 2023 рік, завдяки чому піднявся до середини таблиці. У найближчій грі, думаю, фактор домашнього поля, індивідуальний клас і командний рівень допоможуть хлопцям Гаттузо взяти три очки: перемога Марселя – 1,53.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0